פאי פקאן פאדי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי פקאן פאדי. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל של 646 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, פגז מאפה לא אפוי, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת גבינה עוגת פקאן שוקולד מיני, פאדי פקאן פאי ברים, ו טארטלטים פקאן פאדי (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים מעטפת מאפה לא מסודרת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 450; במשך 5 דקות.
הסר את נייר הכסף והניח את הקליפה בצד. הפחת את החום ל-375.
בסיר כבד, ממיסים שוקולד וחמאה.
מסירים מהאש; מערבבים חלב ומים.
מוסיפים כמות קטנה של תערובת שוקולד חם לביצים; להחזיר את כל המחבת. מערבבים וניל ומלח.
יוצקים לקליפה; מפזרים אגוזים. מכסים את הקצוות בנייר כסף.
אופים במשך 35 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
מוציאים לרשת כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה, לטאטא חלב פודינג לערבב במשך 2 דקות. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מורחים על שכבת אגוזים; מכסים ומכניסים למקרר.
בקערה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים סוכר ווניל; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מורחים על שכבת פודינג. מקררים עד להתייצבות, כ -4 שעות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך ספטלס ריזלינג. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
![ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך ספטלס ריזלינג]()
ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך ספטלס ריזלינג
"טד מופחת ארומה, זה לבן צעיר יש שפע של אינטנסיביות, המציע סיד, אפרסק טעמים צפחה מתאימים מרקם משיי. זה מביך היום, צריך זמן להשתלב. הטוב ביותר משנת 2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו."-