פאי צימוקים שמנת חמוצה הרביעי
פאי צימוקים שמנת חמוצה הרביעי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-6 ומחירו 72 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מעטפת מאפה, מלח, צימוקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 30%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: פאי צימוקים שמנת חמוצה, פאי צימוקים שמנת חמוצה, ו פאי צימוקים שמנת חמוצה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים שמנת או חלב עם חומץ ומניחים בצד 5 דקות.
מניחים צימוקים בסיר בינוני.
יוצקים מספיק מים לכיסוי, ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות, עד שהם שמנמנים.
מסירים מהאש, מערבבים פנימה מלח ומניחים בצד.
בסיר גדול מערבבים יחד קמח, עמילן תירס, סוכר, קינמון ואגוז מוסקט.
מוסיפים חלמונים ומערבבים היטב.
מערבבים פנימה תערובת שמנת וחומץ ומערבבים עד שהתערובת חלקה. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת רותחת ומתעבה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה תמצית וניל וצימוקים, ואז מניחים בצד להתקרר.
בקערת זכוכית או מתכת בינונית מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה 6 כפות סוכר, ממשיכים להקציף עד שהלבנים נוקשים ומבריקים.
יוצקים תערובת צימוקים מקוררת לקליפת מאפה. למעלה עם שכבה אפילו של מרנג.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 12 עד 15 דקות, עד שהמרנג מזהיב.