פאי קישואים יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 270 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, אורגנו, חלבון ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. עם כפית ציון של 30%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאי קישואים, פאי קישואים, ו פאי קישואים.
הוראות
1
בקערה מקציפים חמאה וגבינת שמנת לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את השמנת, הקמח והמלח. על משטח מקומח קלות, ללוש בצק עד חלקה. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק כך שיתאים ל -9 אינץ'. צלחת פאי או צלחת קיש.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
מעבירים למחבת; חליל או קצוות לקצץ. בצק זין. בקערה מקציפים חלבון ביצה ומים; מברישים מעל תחתית הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים בחום 425 למשך 13-15 דקות או עד שהקצוות מזהיבים. מנמיכים את האש ל-375 ש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
במחבת הקפיצו את הקישואים, הבצל והשום בחמאה למשך 10 דקות. מערבבים פנימה את הבזיליקום, האורגנו, המלח והפלפל. בקערה שלבו ביצים וגבינה; מערבבים פנימה תערובת קישואים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
7
אופים 20-25 דקות או עד שהקרום מזהיב וסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. מקסמין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג מכניס את גוואקס עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 63 דולר לבקבוק.
מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואקס
גרונהאוס היא חדשה יחסית לייצור ג 'י-ג' י, לאחר שהצטרפה ל-וי-די-פי רק בשנת 2015. הם עושים שני ג 'י - ג' י-הרנברג ואבסטברג. אבצברג שולט עליון, שמקורו בקרקעות צפחה כחולות עמוקות. הוא מציג ניחוחות וטעמים של אפרסק לבן, משמש, פרחי אביב ועשבי תיבול ירוקים. רצף מרגש של חומציות הדרים מעיר את החיך וחושף את ההיבטים המינרליים והצמחים העמוקים של ריזלינג המורכב יוצא הדופן הזה. לא חסר פירות-האפרסק, התפוח והמנגו זורחים לכל אורכו - אבל הארציות הרדופה והפרט הפיליגרדי של היין הזה הם שהופכים אותו לבלתי נשכח.