פאי רביולי קל להפליא
גשו לסופר וקנו שום, רוטב פסטה עגבניות, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פאי BLT קל להפליא, נקניקיה קלה ובלתי אפשרית ועוגת גבינה, ו עוגת משמש קלה להפליא (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. גריז תחתון רק של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ ' עם קיצור או ספריי בישול.
מניחים 1/2 רביולי בתחתית צלחת עוגה.
מפזרים תרד ובזיליקום. כפית 1 כוס רוטב הפסטה מעל; מפזרים 1/2 כוס של גבינת מוצרלה.
שכבה עם רביולי שנותר. למעלה עם 1/2 כוס גבינת מוצרלה הנותרים רוטב פסטה 1/4 כוס הנותרים.
במחבת 7 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים שום בשמן עד ריחני, על 1 דקה. בקערה בינונית, מערבבים שום, תערובת ביסקוויק, חלב, ביצים וגבינת פרמזן עם מזלג.
יוצקים באופן שווה מעל מילוי צלחת עוגה.
אופים חשוף 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא השחמה ומילוי הוא תוסס.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם רוטב פסטה מחומם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.