פאי רסק תפוחים
פאי רסק תפוחים דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם תמצית vanillan, piecrusts, גלידה מתובלת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו עוגת בראוני Fudgiest (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל הראשון 3 מרכיבים בתנור הולנדי על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 35 דקות או עד מעובה.
מוסיפים חמאה ווניל. מגניב.
Fit 1 piecrust לתוך pieplate 9 אינץ ' על פי הוראות החבילה.
יוצקים תערובת רסק תפוחים.
רול שנותר piecrust ללחוץ על קווי קיפול; לחתוך לרצועות 1/2 אינץ'. שמור 4 רצועות. סדר רצועות שנותרו בעיצוב הסריג מעל מילוי; לקפל את הקצוות מתחת, ו crimp.
חותכים רצועות מאפה שמורות במחצית לאורכו.
הניחו חצאים זה לצד זה, וסובבו; ארגנו סביב הקצה הפנימי של העוגה.
אופים על מתלה התנור הנמוך ביותר ב 425 במשך 30 עד 35 דקות או עד הזהב, מיגון עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.