קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים Pippin עם קרום אגוזי לוז

פאי תפוחים Pippin עם קרום אגוזי לוז
פאי תפוחים Pippin עם קרום אגוזי לוז עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לכם קיצור ירקות מוצק, מי קרח, תפוחים סבתא סמיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת חמוציות עם אגוז לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
תערובת קמח אגוזי לוז במעבד עד אגוזים הם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2
מוסיפים סוכר חום ומלח; תערובת 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
להוסיף חמאה ושומן חזיר; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שומן חזירשומן חזיר
4
העברת תערובת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים 4 כפות מי קרח; מערבבים עד טופס גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק יחד; לחלק ל 2 חתיכות שוות. טופס כל לכדור; לשטח כל לדיסק. לעטוף כל בניילון נצמד ולקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מתלה עמדה בשליש התחתון של תנור מחממים עד 400°f. לזרוק תפוחים, 1/2 כוס סוכר, סוכר חום, קמח, וקינמון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח מקומח בנדיבות 12 אינץ ' עגול, סיבוב קרום לעתים קרובות כדי למנוע דבק. קמח בנדיבות 11 או 12 אינץ תחתית מחבת טארט. החלק תחתית מחבת טארט מתחת לבצק עגול. בזהירות להחליק בצק עגול לתוך צלחת פאי 9 אינץ'. לחץ על הקרום על הצדדים התחתון למעלה של צלחת; צביטה ולחץ כדי לאטום את כל הסדקים. כפית מילוי לתוך הקרום; טפטוף עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
מרדדים דיסק בצק שני על משטח מקומח בנדיבות לסיבוב 13 אינץ'. תחליקו את אותה תחתית מחבת טארט מקומטת מתחת לבצק עגול. בזהירות לאפשר לבצק עגול להחליק את תחתית מחבת טארט על מילוי עוגה; קמצוץ כדי לאטום את כל הסדקים בקרום. לחץ על הקרום העליון ואת הקרום התחתון יחד בקצה. מקפלים קצה תחת; crimp דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
חותכים X במרכז הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
מברשת קרום העליון בקלילות עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
מפזרים עם הנותרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
מעבירים פאי לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
לאפות פאי 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
לאפות פאי 25 דקות. מכסים את הקצוות קרום עם צווארון לסכל כדי למנוע overbrowning; להמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב, תפוחים הם מכרז, ומיצים מבעבעים עבה במרכז, כ 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
להעביר עוגה למתלה וקריר.
11
מגישים עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)