קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים Pippin עם קרום אגוזי לוז

פאי תפוחים Pippin עם קרום אגוזי לוז
פאי תפוחים Pippin עם קרום אגוזי לוז עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לכם קיצור ירקות מוצק, מי קרח, תפוחים סבתא סמיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת חמוציות עם אגוז לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
תערובת קמח אגוזי לוז במעבד עד אגוזים הם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2
מוסיפים סוכר חום ומלח; תערובת 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
להוסיף חמאה ושומן חזיר; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שומן חזירשומן חזיר
4
העברת תערובת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים 4 כפות מי קרח; מערבבים עד טופס גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק יחד; לחלק ל 2 חתיכות שוות. טופס כל לכדור; לשטח כל לדיסק. לעטוף כל בניילון נצמד ולקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
מתלה עמדה בשליש התחתון של תנור מחממים עד 400°f. לזרוק תפוחים, 1/2 כוס סוכר, סוכר חום, קמח, וקינמון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח מקומח בנדיבות 12 אינץ ' עגול, סיבוב קרום לעתים קרובות כדי למנוע דבק. קמח בנדיבות 11 או 12 אינץ תחתית מחבת טארט. החלק תחתית מחבת טארט מתחת לבצק עגול. בזהירות להחליק בצק עגול לתוך צלחת פאי 9 אינץ'. לחץ על הקרום על הצדדים התחתון למעלה של צלחת; צביטה ולחץ כדי לאטום את כל הסדקים. כפית מילוי לתוך הקרום; טפטוף עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
מרדדים דיסק בצק שני על משטח מקומח בנדיבות לסיבוב 13 אינץ'. תחליקו את אותה תחתית מחבת טארט מקומטת מתחת לבצק עגול. בזהירות לאפשר לבצק עגול להחליק את תחתית מחבת טארט על מילוי עוגה; קמצוץ כדי לאטום את כל הסדקים בקרום. לחץ על הקרום העליון ואת הקרום התחתון יחד בקצה. מקפלים קצה תחת; crimp דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
חותכים X במרכז הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
מברשת קרום העליון בקלילות עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
6
מפזרים עם הנותרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
מעבירים פאי לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
לאפות פאי 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
לאפות פאי 25 דקות. מכסים את הקצוות קרום עם צווארון לסכל כדי למנוע overbrowning; להמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב, תפוחים הם מכרז, ומיצים מבעבעים עבה במרכז, כ 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
להעביר עוגה למתלה וקריר.
11
מגישים עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת