פאי תפוחים Pippin עם קרום אגוזי לוז
פאי תפוחים Pippin עם קרום אגוזי לוז עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לכם קיצור ירקות מוצק, מי קרח, תפוחים סבתא סמיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת חמוציות עם אגוז לוז (מתכונים דומים).
הוראות
תערובת קמח אגוזי לוז במעבד עד אגוזים הם טחונים דק.
מוסיפים סוכר חום ומלח; תערובת 20 שניות.
להוסיף חמאה ושומן חזיר; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים 4 כפות מי קרח; מערבבים עד טופס גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק יחד; לחלק ל 2 חתיכות שוות. טופס כל לכדור; לשטח כל לדיסק. לעטוף כל בניילון נצמד ולקרר 1 שעה.
מתלה עמדה בשליש התחתון של תנור מחממים עד 400°f. לזרוק תפוחים, 1/2 כוס סוכר, סוכר חום, קמח, וקינמון בקערה גדולה.
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח מקומח בנדיבות 12 אינץ ' עגול, סיבוב קרום לעתים קרובות כדי למנוע דבק. קמח בנדיבות 11 או 12 אינץ תחתית מחבת טארט. החלק תחתית מחבת טארט מתחת לבצק עגול. בזהירות להחליק בצק עגול לתוך צלחת פאי 9 אינץ'. לחץ על הקרום על הצדדים התחתון למעלה של צלחת; צביטה ולחץ כדי לאטום את כל הסדקים. כפית מילוי לתוך הקרום; טפטוף עם חמאה מומסת.
מרדדים דיסק בצק שני על משטח מקומח בנדיבות לסיבוב 13 אינץ'. תחליקו את אותה תחתית מחבת טארט מקומטת מתחת לבצק עגול. בזהירות לאפשר לבצק עגול להחליק את תחתית מחבת טארט על מילוי עוגה; קמצוץ כדי לאטום את כל הסדקים בקרום. לחץ על הקרום העליון ואת הקרום התחתון יחד בקצה. מקפלים קצה תחת; crimp דקורטיבי.
חותכים X במרכז הקרום העליון.
מברשת קרום העליון בקלילות עם חלב.
מפזרים עם הנותרים 1 כף סוכר.
מעבירים פאי לתבנית אפייה.
לאפות פאי 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
לאפות פאי 25 דקות. מכסים את הקצוות קרום עם צווארון לסכל כדי למנוע overbrowning; להמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב, תפוחים הם מכרז, ומיצים מבעבעים עבה במרכז, כ 20 דקות יותר.