פאי תפוחים אני
פאי תפוחים אני אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים, סוכר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: עוגת תפוחים לחמניות קינמון, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות.
הוראות
תכין את המאפה שלך לעוגת בצק כפולה. לנגב, רבע, ליבה, לקלף, לחתוך תפוחים; למדוד עד 6 כוסות.
מערבבים סוכר וקינמון. כמות הסוכר בשימוש תלוי איך טארט התפוחים שלך הם.
מסדרים תפוחים בשכבות בצלחת פאי מצופה מאפה.
מפזרים כל שכבה עם סוכר וקינמון. נקודה שכבה עליונה עם חתיכות קטנות של חמאה או מרגרינה. כיסוי עם קרום העליון.
מניחים על המדף הנמוך ביותר בתנור שחומם מראש ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
אופים במשך 10 דקות, ואז להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים במשך 30 עד 35 דקות יותר.