פאי תפוחים גבוה של פאולה דין סוואנה
ייתכן שפאולה דין סוואנה היא הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1701 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 78 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סוכר חום בתקיפות, סוכר, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. מתכונים דומים: סוואנה גאמבו-פאולה דין, פאי תפוחים של פאולה דין, ו הסטרוגנוף הטוב ביותר של פאולה-פאולה דין.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
חותכים קמח לקיצור בטעם חמאה.
מוסיפים מלח ומערבבים מספיק מים כדי להפוך בצק נוקשה. ללוש מעט ביחד. לצנן בצק לפני השימוש.
השתמש 1/3 של בצק עוגה עבור קרום תחתון.
מערבבים תפוחים, קמח, סוכר וקינמון ומערבבים קלות עם מרית.
בקערה קטנה לשלב יחד חמאה, סוכר חום, קמח, פקאן וקינמון.
שכבה זו לערבב מדי פעם בין תפוחים.
באמצעות קערה אל חלד, להתחיל שכבות תפוחים פרוסה אחר פרוסה, חפיפה מעט החל העיגול החיצוני של הקערה ועובד לכיוון המרכז. לדחוף בחוזקה כמו השכבות לבנות. לעגל את השכבה העליונה של פרוסות תפוח כאשר אתה מגיע למעלה. שים שכבה אחת של תפוחים פרוסים בקרום התחתון.
קח את מחבת הפאי עם הקרום התחתון ביד שמאל ואת קערת הנירוסטה של תפוחים פרוסים ביד ימין והפוך. שים קצות אצבע תחת קצה הקערה כדי לשחרר את האוויר בעדינות להרים. עיתונות ותפוחים מוצקים וליישר.
מוסיפים פרוסות תפוח כדי להסיר קצוות חדים (כדי לא לנקב את בצק העוגה).
מוסיפים פרוסות תפוחים לחלק העליון של העוגה כדי לעגל.
הוסף 4 כפות של טפיחות חמאה על גבי עוגה.
מרדדים את הקרום העליון באמצעות בצק העוגה שנותר. בעדינות למקם את הקרום העליון מעל תל של תפוחים. להחליק את הצדדים של קרום העוגה לכיוון החלק התחתון של העוגה מושך על קרום נוסף. צבטו למטה כדי לאטום 2 שכבות יחד. פשטידת קרים בפעם הראשונה.
חותכים קרום נוסף עם החלק האחורי של סכין חדה. מקשטים מחדש את הקצוות ודוחפים לעבר העוגה.
מברשת עם חלב ומפזרים סוכר שפשוף יד שמאל שלך מלמטה עד באופן שווה להפיץ את הסוכר שלך.
שים 5 פתחי קיטור עם סכין קטנה לכיוון החלק העליון של העוגה. אל לפרוק בחלק העליון כפי שהוא יגרום העוגה לפצל פתוח כפי שהוא אופה.
אופים בין 350 ל 375 מעלות F במשך 1 שעה, 20 דקות עד 1 שעה 30 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
מורחים ציפוי פקאן קרמל חם על גבי הקרום החל בבסיס העוגה מעל הנפיחות ועובדים לקראת החלק העליון.
טפטוף ציפוי קרמל פקאן עם שוקולד למחצה, שוקולד חלב, ושוקולד לבן.
להמס קרמל לחלוטין במיקרוגל.
מוסיפים חלב מאודה ומערבבים עד עקביות חלקה.
מוסיפים פקאנים קצוצים ומערבבים.
מורחים על העוגה החל בבסיס ועובד ב.