קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

פאי תפוחים גבוה של פאולה דין סוואנה

פאי תפוחים גבוה של פאולה דין סוואנה
ייתכן שפאולה דין סוואנה היא הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1701 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 78 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סוכר חום בתקיפות, סוכר, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. מתכונים דומים: סוואנה גאמבו-פאולה דין, פאי תפוחים של פאולה דין, ו הסטרוגנוף הטוב ביותר של פאולה-פאולה דין.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים קמח לקיצור בטעם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
מוסיפים מלח ומערבבים מספיק מים כדי להפוך בצק נוקשה. ללוש מעט ביחד. לצנן בצק לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
השתמש 1/3 של בצק עוגה עבור קרום תחתון.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
מגלגלים את הקרום התחתון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
שכב במחבת פאי.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
מערבבים תפוחים, קמח, סוכר וקינמון ומערבבים קלות עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
בקערה קטנה לשלב יחד חמאה, סוכר חום, קמח, פקאן וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
שכבה זו לערבב מדי פעם בין תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
10
באמצעות קערה אל חלד, להתחיל שכבות תפוחים פרוסה אחר פרוסה, חפיפה מעט החל העיגול החיצוני של הקערה ועובד לכיוון המרכז. לדחוף בחוזקה כמו השכבות לבנות. לעגל את השכבה העליונה של פרוסות תפוח כאשר אתה מגיע למעלה. שים שכבה אחת של תפוחים פרוסים בקרום התחתון.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
קח את מחבת הפאי עם הקרום התחתון ביד שמאל ואת קערת הנירוסטה של תפוחים פרוסים ביד ימין והפוך. שים קצות אצבע תחת קצה הקערה כדי לשחרר את האוויר בעדינות להרים. עיתונות ותפוחים מוצקים וליישר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים פרוסות תפוח כדי להסיר קצוות חדים (כדי לא לנקב את בצק העוגה).
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
13
מוסיפים פרוסות תפוחים לחלק העליון של העוגה כדי לעגל.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
14
הוסף 4 כפות של טפיחות חמאה על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
15
מרדדים את הקרום העליון באמצעות בצק העוגה שנותר. בעדינות למקם את הקרום העליון מעל תל של תפוחים. להחליק את הצדדים של קרום העוגה לכיוון החלק התחתון של העוגה מושך על קרום נוסף. צבטו למטה כדי לאטום 2 שכבות יחד. פשטידת קרים בפעם הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
בצק עוגותבצק עוגות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
חותכים קרום נוסף עם החלק האחורי של סכין חדה. מקשטים מחדש את הקצוות ודוחפים לעבר העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
17
מברשת עם חלב ומפזרים סוכר שפשוף יד שמאל שלך מלמטה עד באופן שווה להפיץ את הסוכר שלך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
18
שים 5 פתחי קיטור עם סכין קטנה לכיוון החלק העליון של העוגה. אל לפרוק בחלק העליון כפי שהוא יגרום העוגה לפצל פתוח כפי שהוא אופה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
19
אופים בין 350 ל 375 מעלות F במשך 1 שעה, 20 דקות עד 1 שעה 30 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
בואו מגניב לפחות 1 שעה.
21
מורחים ציפוי פקאן קרמל חם על גבי הקרום החל בבסיס העוגה מעל הנפיחות ועובדים לקראת החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
22
טפטוף ציפוי קרמל פקאן עם שוקולד למחצה, שוקולד חלב, ושוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד חלבשוקולד חלב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
23
להמס קרמל לחלוטין במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
24
מוסיפים חלב מאודה ומערבבים עד עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
25
מוסיפים פקאנים קצוצים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
26
מורחים על העוגה החל בבסיס ועובד ב.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס בטטה מבושלת1 כוס בטטה מבושלת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 מקל) חמאה, מרוכך(1 מקל) חמאה, מרוכך43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקיצור מוצק בטעם חמאה (מומלץ: קריסקו)קיצור מוצק בטעם חמאה (מומלץ: קריסקו)680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות קרמל מומסכוסות קרמל מומס33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה24תפוחים, רצוי זהב טעים או סבתא סמית, קלופים, לרבעים דק פרוס* (הערה: מספר תפוחים תלוי בגודל של העוגה.)תפוחים, רצוי זהב טעים או סבתא סמית, קלופים, לרבעים דק פרוס* (הערה: מספר תפוחים תלוי בגודל של העוגה.)12 כפיות אבקת שוםקינמון טחוןקינמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות פקאן קצוצותחתיכות פקאן קצוצות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל12 כפיות אבקת שוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים