פאי תפוחים הפוך
המתכון הפוך פאי תפוחים יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, תפוחים טארט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה הוא רע למדי. נסו תפוח ללא ביצה הפוך עוגה / תפוח הפוך עוגה, חטיפי פאי חמאת תפוחים, ו פאי תפוחים לחמניות קינמון עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו קמח ומלח; חותכים קיצור וחמאה עד לקבלת פירורים. מוסיפים בהדרגה מיץ תפוזים, זורקים במזלג עד שהבצק יוצר כדור. מחלקים בצק לשני כדורים. עוטפים בניילון נצמד; מכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
קו 9-ב. צלחת פאי עמוקה עם נייר כסף כבד, ומשאירה 1-1 / 2 פנימה. מעבר לקצה; מצפים את נייר הכסף בתרסיס בישול.
שלב 4 כפות חמאה, סוכר חום ופקאן; כף לצלחת פאי מוכנה.
בקערה גדולה שלבו את התפוחים, הסוכר, הקמח, הקינמון, אגוז המוסקט והחמאה שנותרה; לזרוק בעדינות.
על נייר שעווה מרדדים כדור מאפה אחד כך שיתאים לצלחת העוגה.
מניחים מאפה מעל תערובת אגוזים, לוחצים היטב על תערובת ודפנות הצלחת; חתוך ל -1 אינץ'. מעבר צלחת קצה. ממלאים בתערובת תפוחים.
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש הפשטידה; מניחים מעל המילוי. חתוך ל-1/4 אינץ'. מעבר צלחת קצה. לקפל תחתון מאפה מעל למעלה מאפה; חותם וחליל קצוות.
חותכים ארבעה 1 אינץ'. חריצים במאפה העליון.
אופים בחום של 375 אטומים למשך 50-55 דקות או עד שהתפוחים רכים והקרום מזהיב (מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 20 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמה יתר במידת הצורך).
מצננים 15 דקות על רשת. הפוך על מגש הגשה; הסר בזהירות נייר כסף.
שלב מרכיבי זיגוג; מזלפים מעל פשטידה.