פאי תפוחים כפול קרום
פאי תפוחים כפול קרום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מי קרח, מיץ לימון, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פאי תפוחים עם קרום כפול, פאי תפוחים כפול קרום, ו פאי תפוחים כפול קרום.
הוראות
במעבד מזון, דופק 2 1/2 כוסות של הקמח והמלח.
הוסף 2 מקלות של חמאה ודופק עד שהוא בגודל של אפונה.
טפטוף על מי הקרח ואת הדופק עד פירורים לחים באופן שווה טופס; להפוך על פני השטח וליצור כדור. מחלקים את הבצק לשניים. להשתטח לתוך דיסקים, לעטוף פלסטיק לקרר עד המשרד.
הגדר תבנית אפייה על המדף התחתון. בקערה, לזרוק את התפוחים, מיץ לימון, סוכר, 1/4 הנותרים כוס קמח ואת הקינמון.
על משטח משוריין, לגלגל דיסק של הבצק לסיבוב 13 אינץ'; להתאים אותו לתוך צלחת עוגת זכוכית עמוקה 10 אינץ ' מברשת את הבליטה עם מים. כף בתפוחים העליון עם הנותרים 1 כף של חמאה קוביות.
מרדדים את הדיסק השני של בצק לסיבוב 12 אינץ ' ומרכזים אותו על המילוי. לחץ על הקצוות של הבצק יחד לקצץ את הבליטה עד 1 אינץ ' scant, לקפל את כיסוי תחת עצמו crimp.
חותכים כמה חריצים בקרום העליון לקיטור לברוח.
אופים את העוגה במרכז התנור במשך 1 שעה ו 10 דקות, עד הקרום הוא זהוב. כסה את קצה העוגה אם היא מתחילה להחשיך.
תן לעוגה להתקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.