קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים יבשים

פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים יבשים
המתכון פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים יבשים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 759 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך סוכר מגורען, דובדבנים טארט, תפוחים בטעמים זהובים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלמון מעושן חם עם סלט תפוחים, דובדבנים מיובשים, אגוזי לוז וירקות ויניגרט סיידר תפוחים, מאפינס סובין עם אגוזי לוז ומיובשים-דובדבנים, ו סלט שורש סלרי עם מנצ'גו, אגוזי לוז ודובדבנים יבשים.

הוראות

1
מביאים דובדבנים ומרלו להרתיח בסיר קטן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
מרלומרלו
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מחום וקריר.
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר בן לילה.
4
לנקז היטב.
1
מערבבים קמח, חמאה, סוכר ומלח בקערה של מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים קערה במקפיא 15 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות תערובת על מהירות נמוכה עד בצורת גושים בגודל אפונה.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
טפטוף 2/3 כוס מים קרח על תערובת והכה רק עד הבצק מגיע יחד. לאסוף בצק לכדור; לחלק ל 2 חתיכות. לשטח כל אחד לדיסק. לעטוף כל בנפרד פלסטיק; צמרמורת לפחות 8 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
4
תן 1 דיסק בצק לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות כדי לרכך מעט.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
להתגלגל על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
העברה ל 9 אינץ ' קוטר צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית. Trim overhang ל 1 אינץ'. מקפלים ב overhang, ויוצרים צדדים בעובי כפול. מקררים לפחות 30 דקות ועד 6 שעות.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1
מחממים תנור ל 232°. לזרוק תפוחים, 1/3 כוס סוכר, וקינמון בקערה גדולה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
העברה לתבנית אפייה גדולה. צלי עד שהתפוחים מתרככים מעט, כ -15 דקות. תערובת תפוחים מגניבה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-425 ° f. הטל דובדבנים, תערובת תפוחים ואגוזי לוז בקערה גדולה כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
תן לדיסק הבצק השני לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות כדי לרכך מעט.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
רול את הדיסק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מעבירים מילוי לצלחת מרופדת בבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
מברשת קצה קרום עם זיגוג ביצה. בצק עטוף מעל מילוי. לקצץ את הבצק העליון כדי 1 אינץ'. הקש על קצוות הבצק העליונים והתחתונים יחד כדי לאטום. קצוות מכווצים באופן דקורטיבי. באמצעות סכין חדה, לחתוך 4 חתכים בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
מברשת בצק עם זיגוג ביצים; מפזרים גבישי סוכר גלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
לאפות פאי 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350°f. פשטידת אוהל עם נייר. המשיכו לאפות עד שהתפוחים יהיו רכים ומיצים מבעבעים בעובי, בערך 25 דקות יותר. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
10
בואו לעמוד על מתלה בטמפרטורת החדר.)