פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים יבשים
המתכון פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים יבשים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 759 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך סוכר מגורען, דובדבנים טארט, תפוחים בטעמים זהובים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלמון מעושן חם עם סלט תפוחים, דובדבנים מיובשים, אגוזי לוז וירקות ויניגרט סיידר תפוחים, מאפינס סובין עם אגוזי לוז ומיובשים-דובדבנים, ו סלט שורש סלרי עם מנצ'גו, אגוזי לוז ודובדבנים יבשים.
הוראות
מביאים דובדבנים ומרלו להרתיח בסיר קטן על אש בינונית גבוהה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר בן לילה.
מערבבים קמח, חמאה, סוכר ומלח בקערה של מיקסר חשמלי.
מניחים קערה במקפיא 15 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות תערובת על מהירות נמוכה עד בצורת גושים בגודל אפונה.
טפטוף 2/3 כוס מים קרח על תערובת והכה רק עד הבצק מגיע יחד. לאסוף בצק לכדור; לחלק ל 2 חתיכות. לשטח כל אחד לדיסק. לעטוף כל בנפרד פלסטיק; צמרמורת לפחות 8 שעות עד 1 יום.
תן 1 דיסק בצק לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות כדי לרכך מעט.
להתגלגל על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
העברה ל 9 אינץ ' קוטר צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית. Trim overhang ל 1 אינץ'. מקפלים ב overhang, ויוצרים צדדים בעובי כפול. מקררים לפחות 30 דקות ועד 6 שעות.
מחממים תנור ל 232°. לזרוק תפוחים, 1/3 כוס סוכר, וקינמון בקערה גדולה לשלב.
העברה לתבנית אפייה גדולה. צלי עד שהתפוחים מתרככים מעט, כ -15 דקות. תערובת תפוחים מגניבה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-425 ° f. הטל דובדבנים, תערובת תפוחים ואגוזי לוז בקערה גדולה כדי לשלב.
תן לדיסק הבצק השני לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות כדי לרכך מעט.
רול את הדיסק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
מעבירים מילוי לצלחת מרופדת בבצק.
מברשת קצה קרום עם זיגוג ביצה. בצק עטוף מעל מילוי. לקצץ את הבצק העליון כדי 1 אינץ'. הקש על קצוות הבצק העליונים והתחתונים יחד כדי לאטום. קצוות מכווצים באופן דקורטיבי. באמצעות סכין חדה, לחתוך 4 חתכים בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר קיטור לברוח.
מברשת בצק עם זיגוג ביצים; מפזרים גבישי סוכר גלם.
לאפות פאי 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350°f. פשטידת אוהל עם נייר. המשיכו לאפות עד שהתפוחים יהיו רכים ומיצים מבעבעים בעובי, בערך 25 דקות יותר. מגניב במקצת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
בואו לעמוד על מתלה בטמפרטורת החדר.)