קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות10
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים עם צימוקים רום

פאי תפוחים עם צימוקים רום
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. אם יש לכם מלח, גרידת לימון, מלטש סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא רום עם צימוקים לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת לעמוד, מכוסה, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
לשים מתלה תנור במצב באמצע עם תבנית אפייה כבדה גדולה על מתלה ומחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
לשפשף יחד סוכר חום, קמח, גרידה, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח עם האצבעות בקערה גדולה עד לא גושים להישאר. קליפה ותפוחי ליבה, ואז לחתוך 1/2 אינץ ' רחב פלחי ולהוסיף לתערובת סוכר, זורק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים צימוקים עם כל נוזל וזורקים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5
מרדדים את פיסת בצק גדולה יותר לתוך סיבוב 13 אינץ ' (לשמור על חתיכה שנותרה מקוררת) על משטח מקורנת קלות עם סיכה מתגלגלת מקורנת קלות. התאמה לצלחת פאי 9 אינץ'(קיבולת 4 כוס) וקצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ'. פגז צינה תוך מתגלגל החוצה קרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
מרדדים חתיכה קטנה יותר של בצק על משטח מקומח קלות עם פינים מתגלגלים מקורנים קלות לסיבוב 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
כף מילוי באופן שווה לתוך פגז, ואז נקודה למעלה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
8
מאפה מברשת overhang עם קצת חלב, ולאחר מכן לכסות את העוגה עם עגול מאפה. לקצץ מאפה סומק עם קצה צלחת עוגה באמצעות מזמרה במטבח, ולאחר מכן לחץ על הקצוות יחד crimp דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
9
מברשת קלה העליון של עוגה עם כמה חלב שנותר ומפזרים בכל רחבי עם סוכר מלטש.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
10
חותכים 3 פתחי אדים בקרום העליון עם סכין חדה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
אופים עוגה על תבנית אפייה חמה 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191° ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב ומילוי מבעבע, 45 עד 50 דקות יותר. עוגה מגניבה על מדף כדי חם או טמפרטורת החדר, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
* כדי להשיג איזון אידיאלי של טארט ותפוחים מתוקים, השתמשנו 2 טעים זהב או גאלה, 2 Winesap או סבתא סמית, ו 2 מקינטוש או מרגל צפוני (תצטרך 6 תפוחים בסך הכל).* צימוקים יכול להיות ספוג רום 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* העוגה יכולה להתבצע 8 שעות קדימה ונשמרת, חשופה, בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
דבש הדריםדבש הדרים