קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי תפוחים עם ציפוי אגוז

פאי תפוחים עם ציפוי אגוז
אם יש לך סוכר, קינמון טחון, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 15%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פאי תפוחים מייפל עם תוספת קראמבל אגוז, קראמבל תפוחים-פטל עם תוספת שיבולת שועל-אגוז, ו גלילי קינמון במילוי תפוחים עם תוספת אגוז מייפל.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את התפוחים, השמנת, הטפיוקה ומיץ הלימון; תן לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
טפיוקה.טפיוקה.
תפוחתפוח
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בינתיים מרדדים מאפה כך שיתאים ל -9 אינץ'. צלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
3
מעבירים מאפה לצלחת פאי. חתוך מאפה ל-1/2 אינץ'. מעבר לקצה הצלחת; קצוות חליל.
4
שלב את הסוכר, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח; מוסיפים לתערובת התפוחים וזורקים בעדינות לציפוי. כפית מילוי לתוך מאפה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
תפוחתפוח
סוכרסוכר
מלחמלח
5
אופים בחום של 375 למשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בקערה קטנה שלבו את מרכיבי הציפוי.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מפזרים מעל מילוי.
8
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב והתפוחים רכים. מצננים על רשת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, נמסהחמאה, נמסה8ריבס, קצוץ טרי או קפואמאפה עבור פאי יחיד קרום (9 אינץ')מאפה עבור פאי יחיד קרום (9 אינץ')596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טפיוקה לבישול מהירטפיוקה לבישול מהיר0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוס דק תפוחי טארט קלופיםפרוס דק תפוחי טארט קלופים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מלך קצוציםאגוזי מלך קצוצים

יין מומלץ: פרוסקו., Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג

פאי תפוחים עובד ממש טוב עם פרוסקו, מוסקטו ד ' אסטי וריזלינג קציר מאוחר. ליינות הקינוח הללו יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים ופירותיים שלא יכריעו את פאי התפוחים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא וילה סנדי אורגני פרוסקו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
וילה סנדי אורגני פרוסקו
וילה סנדי אורגני פרוסקו
צהוב קש חיוור מאוד ופרלג ' עדין ומתמשך. הארומה פירותית ופרחונית עם רמזים לתפוח זהוב בשל ופרחי הרים קטנים. תחושת הטעם היבשה והרכה על החיך באה בעקבות פירותי והרמוני aftertaste.An אפריטיף מעולה, מושלם עם רכיכות או עם דגים מטוגנים.תערובת: 100% גלרה