קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים קראנץ ' עם רוטב וניל

פאי תפוחים קראנץ ' עם רוטב וניל
פאי תפוחים קראנץ ' עם רוטב וניל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 457 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח, קרום פאי לא מכוסה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו Vanillan תפוח פריך עם רוטב קרמל, רוטב אוכמניות ותפוח וניל, ו עוגת תפוחים שמנמנה עם רוטב חמאת וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C.)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה גדולה,
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר לבן, 1/2 כוס סוכר חום, 2 כפות קמח וקינמון. מערבבים בתפוחים פרוסים עד מצופה בתערובת סוכר. מערבבים ב 1 שבבי קינמון כוס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כָּתֵףכָּתֵף
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
יוצקים מילוי לתוך קרום העוגה, נקודה עם 3 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מפזרים ציפוי streusel.
6
כדי להפוך את ציפוי streusel: בקערה בינונית, לערבב יחד 3/4 כוס קמח 3/4 כוס סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
חותכים 6 כפות חמאה עד תערובת דומה פירורים גס. מערבבים הנותרים 2/3 כוס שבבי קינמון.
מרכיבים שתצטרך
שבבי קינמוןשבבי קינמון
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות במשך 35 עד 40 דקות, או עד מילוי מבעבע ו streusel הוא חום זהוב. אפשר להתקרר לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
בעוד העוגה מתקררת, להכין את רוטב וניל. בחלק העליון של דוד כפול מעל חום בינוני, לטאטא יחד ביצים, חצי וחצי ו 1/2 כוס סוכר. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב התעבה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
הסר מהחום, ומערבבים וניל. רוטב כפית (חם או מקורר) על פרוסות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו