קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי תפוחים שמנת חמוצה

פאי תפוחים שמנת חמוצה
פאי תפוחים שמנת חמוצה הוא קינוח אמריקאי. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 375 קלוריות. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. לכו לחנות והרימו מעטפת פאי לא אפויה, תמצית ונילן, ביצים ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון של 15%, המנה הזו די גרועה. נסו פאי תפוחים שמנת חמוצה, פאי תפוחים שמנת חמוצה, ו פאי תפוחים שמנת חמוצה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה, מכים ביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים שמנת חמוצה. מערבבים פנימה סוכר, 2 כפות קמח, וניל ומלח; מערבבים היטב. מערבבים בעדינות תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
3
יוצקים לתוך פגז עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
4
אופים בחום של 375 למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בינתיים, שלבו סוכר חום ושאר הקמח; חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת פירורית.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מפזרים מעל העוגה.
7
אופים 20 עד 25 דקות יותר או עד שהמילוי מתייצב. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
8
מגישים או מכסים ומכניסים למקרר.

יין מומלץ: פרוסקו., Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג

ניתן לשלב פאי תפוחים עם פרוסקו, מוסקטו ד ' אסטי וריסלינג קציר מאוחר. ליינות הקינוח הללו יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים ופירותיים שלא יכריעו את פאי התפוחים. בורגו מגרדו אקסטרה יבש פרוסקו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
בורגו מגרדו פרוסקו יבש במיוחד
בורגו מגרדו פרוסקו יבש במיוחד
בורגו מגרדו פרוסקו הוא בצבע צהוב קש בהיר עם תסיסה מרעננת. יבש במיוחד פירושו שנשאר מעט סוכר מה שהופך אותו לנעים במיוחד לטעם, בתחילה קריר ורך בחיך עם בועות עדינות, ואז מפנה את מקומו לעקבות פירותיים של פרחי אפרסק ואגס.למרות שהוא טעים בפני עצמו כאפריטיף, ניתן להגיש פרוסקו גם לאורך כל הארוחה במיוחד עם פירות ים ורכיכות, סלטים קלים, טמפורה וסושי.