פאי תרד
פאי תרד עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 452 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, תרד, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו לא לאפות s ' mores עוגה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות.
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, לטגן את הבצל עם שמן זית עד שקוף מעט השחמה, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים את המלח והפלפל ומאפשרים להתקרר מעט.
לסחוט ולהשליך כמה שיותר מהנוזל מהתרד ככל האפשר.
שים את התרד לתוך קערה ולאחר מכן לערבב בעדינות את הבצל, ביצים, אגוז מוסקט, גבינת פרמזן, פירורי לחם, פטה, ופיניולי.
חמאה מגן, לא מקל, 8 אינץ ' מחבת לטחון וליישר אותו עם 6 גיליונות מוערמים של בצק פילו, צחצוח כל אחד עם חמאה מומסת ולתת את הקצוות לתלות על המחבת.
יוצקים את תערובת תרד לאמצע של פילו ולקפל בצורה מסודרת את הקצוות למעלה ומעל לאטום את המילוי.
צחצח היטב את החלק העליון עם חמאה מומסת.
אופים במשך 1 שעה, עד העליון הוא חום זהוב ואת המילוי מוגדר.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.