קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

קארי שפשף עוף מעושן ירכיים עם דורה-צ'ילה זיגוג

קארי שפשף עוף מעושן ירכיים עם דורה-צ'ילה זיגוג
המתכון קארי שפשף ירכיים עוף מעושן עם זיגוג Sorghum-צ'ילה יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בסביבה 2 שעות ו-15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 51 גר' של חלבון, 59 גרם של שומן, וסך הכל 854 קלוריות. אם יש לך פלפל טחון, ירכיים עוף, צ'ילה דה arbol, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו Barbacoa (כבש מעושן שפשף צ'ילה), ירכיים עוף שפשף תבלינים, ו תבלין פריך שפשף ירכיים עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 תפוח כוס או שבבי עץ היקורי, ספוג במים לפחות 2 שעות
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
צ ' יפסצ ' יפס
מיםמים
2
עבור ירכיים עוף: להביא 4 כוסות מים, מלח וסוכר לרתיחה בסיר בינוני. מבשלים עד המלח והסוכר להתמוסס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר את הסיר מהחום וקריר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
שים את העוף בקערה ולהוסיף את מי מלח מקורר. מכסים את הקערה ומקררים במשך 30 דקות ועד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הסר את העוף מן המלח, לשטוף היטב יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מלחמלח
1
שלב 1 כף מים, דורה, צ ' ילה דה arbol ומפזרים מלח ופלפל על אש נמוכה בסיר קטן. מבשלים את הזיגוג עד סירופ. הניחו בצד זיגוג כוס 1/3.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
Arbol צ ' ילהArbol צ ' ילה
סורגוםסורגום
זיגוגזיגוג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
1
מערבבים את אנצ 'ו צ' ילה, כוסברה, כמון, שומר, מלח, כורכום, הל, ציפורן, פלפל וצ ' ילה דה arbol בקערה קטנה. לשפשף כל ירך עוף עם כמה לשפשף התבלינים מברשת עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
ירכיים עוףירכיים עוף
כוסברה.כוסברה.
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
הלהל
כורכוםכורכום
ציפורןציפורן
שומרשומר
פלפלפלפל
כמוןכמון
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הכן את גריל הקומקום או המעשן לצלייה עקיפה, בחום בינוני גבוה על הגחלים.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
שים את העור בצד העוף למטה על החום הישיר ומבשלים עד רק crsipy, על 5 דקות. הפוך את העוף ומבשל, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
4
מעבירים את העוף למגש.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
5
לפזר את שבבי עץ התפוח על הגחלים. להחזיר את העוף לגריל על החום העקיף. כסה את הגריל. מבשלים את העוף בין 250 ל -275 מעלות F, עד מדחום מוכנס ברישום העוף 160 מעלות F, 45 עד 50 דקות. בערך 30 דקות, לצחצח את העוף עם כמה זיגוג sorghum-צ ' ילה. רק לפני הסרת העוף מן הגריל, מברשת עם יותר של זיגוג דורה-צ ' ילה שוב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
סורגוםסורגום
תפוחתפוח
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
צ ' יפסצ ' יפס
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
6
להעביר את העוף למגש ולטפטף כמה זיגוג sorghum-צ ' ילה שמורות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
סורגוםסורגום
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
זיגוגזיגוג

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכפות אבקת אנצ'ו צ' ילהכפות אבקת אנצ'ו צ' ילה0(יכול להיות או להרחיק)קרקע צ'ילה דה arbolקרקע צ'ילה דה arbol12ירכיים עוף, עצם ב ועור עלירכיים עוף, עצם ב ועור על596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)11 קילו קישואים,צ'ילה דה ארבולצ'ילה דה ארבול2(יכול להיות או להרחיק)הל קרקעהל קרקע2(יכול להיות או להרחיק)ציפורן טחוןציפורן טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמון טחוןכמון טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שומר קרקעשומר קרקע2(יכול להיות או להרחיק)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כורכום הקרקעכורכום הקרקע1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסורגוםסורגום596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. הכרמים והיקב Illahe Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
כרמי Illahe ויקב Gruner Veltliner
כרמי Illahe ויקב Gruner Veltliner
ניחוחות של תפוח ירוק ומלפפון בסגנון מקסיקני (הערות של צ ' ילי וסיד) עם חיך של ריבה שן הארי, אבן רטובה, פריחת אגס, קיווי, אספסת.התסיסה החבית acacia שלנו משאיל את הפה מרקם של יין זה כי הוא מבטא על ידי גימור פלפל לבן grüner קלאסי.