המתכון קארי שפשף ירכיים עוף מעושן עם זיגוג Sorghum-צ'ילה יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בסביבה 2 שעות ו-15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 51 גר' של חלבון, 59 גרם של שומן, וסך הכל 854 קלוריות. אם יש לך פלפל טחון, ירכיים עוף, צ'ילה דה arbol, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו Barbacoa (כבש מעושן שפשף צ'ילה), ירכיים עוף שפשף תבלינים, ו תבלין פריך שפשף ירכיים עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 1 תפוח כוס או שבבי עץ היקורי, ספוג במים לפחות 2 שעות
מרכיבים שתצטרך
תפוח
צ ' יפס
מים
2
עבור ירכיים עוף: להביא 4 כוסות מים, מלח וסוכר לרתיחה בסיר בינוני. מבשלים עד המלח והסוכר להתמוסס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר את הסיר מהחום וקריר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
שים את העוף בקערה ולהוסיף את מי מלח מקורר. מכסים את הקערה ומקררים במשך 30 דקות ועד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
הסר את העוף מן המלח, לשטוף היטב יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מלח
1
שלב 1 כף מים, דורה, צ ' ילה דה arbol ומפזרים מלח ופלפל על אש נמוכה בסיר קטן. מבשלים את הזיגוג עד סירופ. הניחו בצד זיגוג כוס 1/3.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Arbol צ ' ילה
סורגום
זיגוג
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
1
מערבבים את אנצ 'ו צ' ילה, כוסברה, כמון, שומר, מלח, כורכום, הל, ציפורן, פלפל וצ ' ילה דה arbol בקערה קטנה. לשפשף כל ירך עוף עם כמה לשפשף התבלינים מברשת עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
ירכיים עוף
כוסברה.
לשפשף תיבול יבש
הל
כורכום
ציפורן
שומר
פלפל
כמון
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
הכן את גריל הקומקום או המעשן לצלייה עקיפה, בחום בינוני גבוה על הגחלים.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
שים את העור בצד העוף למטה על החום הישיר ומבשלים עד רק crsipy, על 5 דקות. הפוך את העוף ומבשל, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
4
מעבירים את העוף למגש.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
5
לפזר את שבבי עץ התפוח על הגחלים. להחזיר את העוף לגריל על החום העקיף. כסה את הגריל. מבשלים את העוף בין 250 ל -275 מעלות F, עד מדחום מוכנס ברישום העוף 160 מעלות F, 45 עד 50 דקות. בערך 30 דקות, לצחצח את העוף עם כמה זיגוג sorghum-צ ' ילה. רק לפני הסרת העוף מן הגריל, מברשת עם יותר של זיגוג דורה-צ ' ילה שוב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
סורגום
תפוח
פלפל צ ' ילי
צ ' יפס
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
גריל
6
להעביר את העוף למגש ולטפטף כמה זיגוג sorghum-צ ' ילה שמורות על גבי.
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. הכרמים והיקב Illahe Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.