פאי תרד תפוחי אדמה
פאי תרד תפוחי אדמה מתכון יכול להתבצע בערך 55 דקות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם גבינה שוויצרית, מלח, תפוחי אדמה גס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 69%. מתכונים דומים: פאי תרד יווני בקרום תפוחי אדמה, פשטידת חומוס, תרד ותפוחי אדמה, ו סינטה פרוסה חנוקה בבצל, עם פשטידת תפוחי אדמה רוקפור וסלט תרד עם רוטב בייקון.
הוראות
בקערה שלבו את תפוחי האדמה, 4 כפיות שמן ו 1/2 כפית מלח. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 9 אינץ'. צלחת עוגה מצופה תרסיס בישול.
אופים בחום של 425 זוגות 20-25 דקות או עד שהקרום משחים קלות. מצננים על רשת. להפחית את הטמפרטורה כדי 350 מטען.
במחבת טפלון, מטגנים בצל בשמן שנותר עד שהוא רך. בקערה שלבו את התרד, הגבינה השוויצרית, החלב, הביצים, החלבונים, האורגנו, אגוז המוסקט, הבצל ושאר המלח.
אופים 25-30 דקות או עד שהחלק העליון מתחיל להשחים וסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.