קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

פאייה אספניה

פאייה אספניה
Paellan Espanian נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך עגבניות, שרימפס ג'מבו, מולים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה רכיכה (Paella De Marisco) מ 'ספרד, ו פאלן בין היתר-Paellan entre-autres (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את חתיכות העוף יבש לטפוח. מתבלים בכל מקום במלח, פלפל שחור ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מחממים את השמן במחבת פאייה או במחבת רחבה. חום העוף מכל הצדדים, כאשר כמעט מבושל דרך, להוסיף את קישורי צ ' וריסו וחום.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות צ ' וריסונקניקיות צ ' וריסו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר את העוף ונקניקיות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
חותכים את הנקניקיות לפרוסות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
5
לנקז את עודף שמן אבל לא לנקות את המחבת. הפוך sofrito על ידי לטגן את השום, בצל, ועגבניות, לבשל עד תערובת caramelizes קצת ואת הטעמים להתמזג. מתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את האורז, ערבוב כדי לצפות את הדגנים. תלול את הזעפרן במים חמים 1/4 כוס במשך 5 דקות ולאחר מכן מערבבים אותו לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
מוסיפים את המניה / המים ומבשלים במשך 10 דקות, מזיזים בעדינות את המחבת כך שהאורז מתבשל ונספג באופן שווה. אין לכסות או כל הזמן לערבב כמו ריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את הצדפות ואת העוף שמורות ונקניקיות. מבשלים, בלי לערבב, עד האורז הוא אל דנטה ואת המולים נפתחו. (לא לאכול כל מולים שאינם.)
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
לפזר את האפונה על גבי ולהמשיך לבשל עד הנוזל נספג. הפאייה האידיאלית יש תחתית אורז קלוי בשם socarrat. אפשר לנוח את החום במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
10
מקשטים עם פלחי לימון ורצועות של פימנטו.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קלמרי (דיונון), ניקה וחתך טבעותקלמרי (דיונון), ניקה וחתך טבעות12ריבס, קצוץ טרי או קפוא1frying עוף, לחתוך 12 חתיכות1frying עוף, לחתוך 12 חתיכות2נקניקיות צ'וריסו ספרדיותנקניקיות צ'וריסו ספרדיות2שיני שום, כתוששיני שום, כתוש454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)12ריבס, קצוץ טרי או קפואפלחי לימוןפלחי לימון2זנבות לובסטר, פיצולזנבות לובסטר, פיצול12מולים, ניקהמולים, ניקה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1בצל ספרדי, קצוץבצל ספרדי, קצוץ11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה מתוקה, קפואה ומופשרתאפונה מתוקה, קפואה ומופשרת12ריבס, קצוץ טרי או קפואפימנטוס, חתוך ברצועותפימנטוס, חתוך ברצועות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז ספרדי, קצר עד בינוני, כמו ולנסיהאורז ספרדי, קצר עד בינוני, כמו ולנסיה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.חוטי זעפרןחוטי זעפרן12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור, לפי הטעםמלח ופלפל שחור, לפי הטעם1בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי חם או מיםמלאי חם או מים1צביטהצבוט פפריקה מתוקהצבוט פפריקה מתוקה2עגבניות בשלות, קלופים, זרע קצוץ דקעגבניות בשלות, קלופים, זרע קצוץ דק