Paellan Espanian נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך עגבניות, שרימפס ג'מבו, מולים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה רכיכה (Paella De Marisco) מ 'ספרד, ו פאלן בין היתר-Paellan entre-autres (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף את חתיכות העוף יבש לטפוח. מתבלים בכל מקום במלח, פלפל שחור ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מחממים את השמן במחבת פאייה או במחבת רחבה. חום העוף מכל הצדדים, כאשר כמעט מבושל דרך, להוסיף את קישורי צ ' וריסו וחום.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות צ ' וריסו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר את העוף ונקניקיות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
חותכים את הנקניקיות לפרוסות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
5
לנקז את עודף שמן אבל לא לנקות את המחבת. הפוך sofrito על ידי לטגן את השום, בצל, ועגבניות, לבשל עד תערובת caramelizes קצת ואת הטעמים להתמזג. מתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את האורז, ערבוב כדי לצפות את הדגנים. תלול את הזעפרן במים חמים 1/4 כוס במשך 5 דקות ולאחר מכן מערבבים אותו לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
מוסיפים את המניה / המים ומבשלים במשך 10 דקות, מזיזים בעדינות את המחבת כך שהאורז מתבשל ונספג באופן שווה. אין לכסות או כל הזמן לערבב כמו ריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את הצדפות ואת העוף שמורות ונקניקיות. מבשלים, בלי לערבב, עד האורז הוא אל דנטה ואת המולים נפתחו. (לא לאכול כל מולים שאינם.)
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ספגטי מיובש בקופסה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
לפזר את האפונה על גבי ולהמשיך לבשל עד הנוזל נספג. הפאייה האידיאלית יש תחתית אורז קלוי בשם socarrat. אפשר לנוח את החום במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)