פאייה בסגנון ונציאני
פאייה בסגנון ונציאני המתכון יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 74 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 1076 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. גשו לסופר וקנו נקניקיות, עגבניות שימורים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Cioppino בסגנון ונציאני, צדפות בסגנון ונציאני, ו פסטה בסגנון ונציאני (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הנקניקיות במחבת קטנה עם 3/4 אינץ ' של מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ו par-לבשל את הנקניקיות במשך 7 עד 8 דקות.
בינתיים, לחמם את המניות ואת זעפרן בסיר בינוני על אש נמוכה.
מחממים סיר כבד גדול או מחבת עמוקה, מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים שמן זית כתית במיוחד. כאשר השמן מעשן, מוסיפים את העוף ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל, לפי הטעם. חום את העוף במשך כמה דקות בכל צד, ולאחר מכן להסיר אותו לצלחת.
מוסיף את הנקניק par מבושל ו פריך את התרמילים, 2 עד 3 דקות.
הסר את הנקניקיות לחתוך אותם לחתיכות גדולות.
מוסיף את החמאה לסיר ולתת לו להמיס.
מוסיף את הפסטה לחמאה המומסת ולתת לו טוסט במשך כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ושום. מתבלים את הפסטה עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מוסיפים את עלה המפרץ ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות יותר.
מוסיפים את האורז ומערבבים לשלב, ואז deglaze הסיר עם היין הלבן, ערבוב במשך 30 שניות.
שים את העוף והנקניקיות בחזרה לתוך הסיר, יוצקים את מלאי הזעפרן ומערבבים.
מכסים את הסיר עם מכסה הדוק הולם ומבשלים במשך 15 דקות.
מוסיפים את פירות הים והעגבניות ומבשלים עד שהשרימפס אטום, כ -3 עד 4 דקות יותר. אם באמצעות מולים, לבשל עד מולים פתוחים. תשליך כל דבר שלא נפתח.
מעבירים את הפאייה למגש גדול, למעלה עם בזיליקום, ומגישים.