קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

פאייה בסגנון ונציאני

פאייה בסגנון ונציאני
פאייה בסגנון ונציאני המתכון יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 74 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 1076 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. גשו לסופר וקנו נקניקיות, עגבניות שימורים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Cioppino בסגנון ונציאני, צדפות בסגנון ונציאני, ו פסטה בסגנון ונציאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הנקניקיות במחבת קטנה עם 3/4 אינץ ' של מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ו par-לבשל את הנקניקיות במשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
בינתיים, לחמם את המניות ואת זעפרן בסיר בינוני על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים סיר כבד גדול או מחבת עמוקה, מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים שמן זית כתית במיוחד. כאשר השמן מעשן, מוסיפים את העוף ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל, לפי הטעם. חום את העוף במשך כמה דקות בכל צד, ולאחר מכן להסיר אותו לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיף את הנקניק par מבושל ו פריך את התרמילים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
הסר את הנקניקיות לחתוך אותם לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מוסיף את החמאה לסיר ולתת לו להמיס.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיף את הפסטה לחמאה המומסת ולתת לו טוסט במשך כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ושום. מתבלים את הפסטה עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מוסיפים את עלה המפרץ ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
8
מוסיפים את האורז ומערבבים לשלב, ואז deglaze הסיר עם היין הלבן, ערבוב במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
שים את העוף והנקניקיות בחזרה לתוך הסיר, יוצקים את מלאי הזעפרן ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זעפרןזעפרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מכסים את הסיר עם מכסה הדוק הולם ומבשלים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים את פירות הים והעגבניות ומבשלים עד שהשרימפס אטום, כ -3 עד 4 דקות יותר. אם באמצעות מולים, לבשל עד מולים פתוחים. תשליך כל דבר שלא נפתח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
12
הסר את המפרץ ולהשליך.
13
מעבירים את הפאייה למגש גדול, למעלה עם בזיליקום, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות