פאיית פירות ים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ צדפות, פלפל, דיונון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להביא הראשון 3 מרכיבים לרתיחה בסיר קטן (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מקלפים את השרימפס, משאירים את הזנבות ללא פגע.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
מערבבים שרימפס, דקר, דיונון בקערה; מפזרים מלח, בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דקר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
דיונון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום