גשו לסופר וקנו עלה דפנה, רוטב פלפל, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), ו מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר).
הוראות
1
בסיר שלבו מרק, אורז, בצל, מחצית מהשום, מלח, כורכום, פלפל ועלי דפנה; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד שהאורז רך. בינתיים, במחבת, הקפיצו את הפלפל הירוק, הבצל, הפטרוזיליה, הטימין, רוטב הפלפל החריף והשום שנותר בשמן למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כורכום
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים פטריות. מבשלים עד שהפלפל הירוק פריך-רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מוסיפים עגבנייה ואפונה; מחממים. מחק עלה דפנה; הוסף תערובת אורז לתערובת הירקות ושמור על חום על אש בינונית-גבוהה. במחבת אחרת מבשלים ומערבבים שרימפס במיץ לימון למשך 2 דקות. מוסיפים עוף; מבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד והשרימפס מבושל לחלוטין, בערך 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
טמפרניו, גרנאש ואלברינו הם בחירה מצוינת לפאייה. כשמשלבים יין עם מנות ספרדיות, מדוע לא לפעול לפי הכלל'מה שגדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי סוסו ליין לבן וגרנצ ' ן וטמפרניו לאדום. אתה יכול לנסות את הטמפרניו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
הפבלייסט טמפרנילו
עמוס באוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. ליין יש תחושת פה קטיפתית עם גימור מתמשך שהוא חם ומספק.