קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

פאייה קלנדולה

פאייה קלנדולה
גשו לסופר וקנו עלה דפנה, רוטב פלפל, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), ו מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר).

הוראות

1
בסיר שלבו מרק, אורז, בצל, מחצית מהשום, מלח, כורכום, פלפל ועלי דפנה; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד שהאורז רך. בינתיים, במחבת, הקפיצו את הפלפל הירוק, הבצל, הפטרוזיליה, הטימין, רוטב הפלפל החריף והשום שנותר בשמן למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כורכוםכורכום
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים פטריות. מבשלים עד שהפלפל הירוק פריך-רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מוסיפים עגבנייה ואפונה; מחממים. מחק עלה דפנה; הוסף תערובת אורז לתערובת הירקות ושמור על חום על אש בינונית-גבוהה. במחבת אחרת מבשלים ומערבבים שרימפס במיץ לימון למשך 2 דקות. מוסיפים עוף; מבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד והשרימפס מבושל לחלוטין, בערך 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים אורז וירקות עם עלי כותרת של קלנדולה; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה1אוראו ממולאים כפולים1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות4שיני שום, טחון, מחולקשיני שום, טחון, מחולק1כף. חומץ ביין אדוםפלפל ירוק, ג'וליאןפלפל ירוק, ג'וליאן3בצל ירוק, פרוסבצל ירוק, פרוס1חתיכות טופי הית' ברכורכום הקרקעכורכום הקרקע22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן5911 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז גרגר ארוך ולא מבושלאורז גרגר ארוך ולא מבושל22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםפטרוזיליה טחוןפטרוזיליה טחון283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת אפונה קפואהחבילת אפונה קפואה0חתיכות טופי הית' בר1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות0חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס לא מבושל טרי או קפוא, קלוף ומעוצבשרימפס לא מבושל טרי או קפוא, קלוף ומעוצב454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזה עוף ללא עצמות, פרוס דקחזה עוף ללא עצמות, פרוס דק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות, קצוץעגבניות, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כותרת של קלנדולה (כ -12 פרחים)עלי כותרת של קלנדולה (כ -12 פרחים)

יין מומלץ: Tempranillo, Grenache, אלברינו

טמפרניו, גרנאש ואלברינו הם בחירה מצוינת לפאייה. כשמשלבים יין עם מנות ספרדיות, מדוע לא לפעול לפי הכלל'מה שגדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי סוסו ליין לבן וגרנצ ' ן וטמפרניו לאדום. אתה יכול לנסות את הטמפרניו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
הפבלייסט טמפרנילו
הפבלייסט טמפרנילו
עמוס באוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. ליין יש תחושת פה קטיפתית עם גימור מתמשך שהוא חם ומספק.