קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

פאייה קלנדולה

פאייה קלנדולה
גשו לסופר וקנו עלה דפנה, רוטב פלפל, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), ו מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר).

הוראות

1
בסיר שלבו מרק, אורז, בצל, מחצית מהשום, מלח, כורכום, פלפל ועלי דפנה; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד שהאורז רך. בינתיים, במחבת, הקפיצו את הפלפל הירוק, הבצל, הפטרוזיליה, הטימין, רוטב הפלפל החריף והשום שנותר בשמן למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כורכוםכורכום
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים פטריות. מבשלים עד שהפלפל הירוק פריך-רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מוסיפים עגבנייה ואפונה; מחממים. מחק עלה דפנה; הוסף תערובת אורז לתערובת הירקות ושמור על חום על אש בינונית-גבוהה. במחבת אחרת מבשלים ומערבבים שרימפס במיץ לימון למשך 2 דקות. מוסיפים עוף; מבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד והשרימפס מבושל לחלוטין, בערך 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים אורז וירקות עם עלי כותרת של קלנדולה; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ1אוראו ממולאים כפולים1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות4שיני שום, טחון, מחולקשיני שום, טחון, מחולק1כף. חומץ ביין אדוםפלפל ירוק, ג'וליאןפלפל ירוק, ג'וליאן3בצל ירוק, פרוסבצל ירוק, פרוס1חתיכות טופי הית' ברכורכום הקרקעכורכום הקרקע23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים5911 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז גרגר ארוך ולא מבושלאורז גרגר ארוך ולא מבושל23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםפטרוזיליה טחוןפטרוזיליה טחון283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת אפונה קפואהחבילת אפונה קפואה0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)0חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שרימפס לא מבושל טרי או קפוא, קלוף ומעוצבשרימפס לא מבושל טרי או קפוא, קלוף ומעוצב454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזה עוף ללא עצמות, פרוס דקחזה עוף ללא עצמות, פרוס דק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות, קצוץעגבניות, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כותרת של קלנדולה (כ -12 פרחים)עלי כותרת של קלנדולה (כ -12 פרחים)

יין מומלץ: Tempranillo, Grenache, אלברינו

טמפרניו, גרנאש ואלברינו הם בחירה מצוינת לפאייה. כשמשלבים יין עם מנות ספרדיות, מדוע לא לפעול לפי הכלל'מה שגדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי סוסו ליין לבן וגרנצ ' ן וטמפרניו לאדום. אתה יכול לנסות את הטמפרניו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
הפבלייסט טמפרנילו
הפבלייסט טמפרנילו
עמוס באוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. ליין יש תחושת פה קטיפתית עם גימור מתמשך שהוא חם ומספק.