פאן דה מוארטו
Pan De Muerto עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר צבעוני, חלמונים, גרידת תפוזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. וזה טוב. מתכונים דומים: Pan de Muerto, Pan de Muerto, ו Patricia Quintana ' S Pan de Muerto.
הוראות
מערבבים את הקמח, סוכר, שמרים, ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים את המים והביצים ומכים במשך כ 5 דקות.
מניחים את הבצק בקערה מרוחה בחמאה ומאפשרים לו לעלות במקום חם עד שהוא הוכפל בגודל, כ 2 שעות.
כאשר המתנע עלה, לתת לו מכה קלה כדי לרוקן אותו, ולאחר מכן לשבור אותו לחתיכות במקום בקערת ערבוב.
מערבבים את הסוכר, חמאה, גרידת תפוזים. מקציפים את הקמח ואת שמונה חלמוני הביצה. לאט לערבב במים עד הבצק הוא מעט דביק אבל חלק.
מוסיפים מים או קמח נוספים במידת הצורך.
ללוש קלות את הבצק על משטח עבודה משוריין, ולאחר מכן ליצור אותו לתוך כיפה עגולה. חמאה וקמח קערת ערבוב ולמקם את הבצק בו, לכסות, ולתת לשבת במקום חם עד שהוא הוכפל בגודל, על 2 שעות.
כאשר הבצק עלה, אגרוף אותו. הניחו בצד רבע מהבצק. תליית הבצק שנותר על משטח עבודה מקומח. לחץ כדורי גודל אגרוף של בצק לתוך סיבובים 6 אינץ'. לכסות ולתת לעלות במשך 1 שעה.
ספרו את מספר סיבובי הבצק שהכנת, וחלקו את הבצק השמור למספר החלקים הזה. לעצב כל חלק לשני בולי עץ בצורת עצם, כל אחד בערך 7 אינץ ' ארוך, צובט במרכז כך הקצוות רחבים יותר מאשר באמצע. הגדר על תבנית אפייה ולתת לעלות עד העוגות נעשות עולה.
כאשר הבצק עלה, הניחו שתי עצמות על גבי כל סיבוב, מצטלבות באמצע כדי ליצור עצמות מוצלבות.
מברישים את העוגות עם חלמונים מוכים.
מחממים את התנור ל 163°. חמאה שני גיליונות אפייה.
מעבירים את העוגות לסדינים ואופים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהעוגות זהובות וקפיציות. פתח את דלת התנור ולתת לשבת במשך 5 דקות.
מברשת את פני השטח של כל אחד עם חמאה מומסת, ומפזרים סוכר.
רוסקה דה רייס (ליום המתים)להכין את הבצק ואת הצורה לתוך טבעת, שמירה על כמה בצק כדי להפוך את העצמות. צורה 5 עצמות, כמתואר במתכון, העליון את הטבעת עם העצמות, תאנים מסוכרים, רצועות פירות מסוכרים.
קטע מתוך עולם של עוגה: 150 מתכונים למסורות מתוקות מתרבויות קרובות ורחוקות על ידי קריסטינה קסטלה. © 2010 By Krystina Castella. פורסם על ידי Storey Publishing. צילום © Renee Anjanette Photography, בשימוש באישור של Storey Publishing.