קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאן דה מוארטו

פאן דה מוארטו
Pan De Muerto עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר צבעוני, חלמונים, גרידת תפוזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. וזה טוב. מתכונים דומים: Pan de Muerto, Pan de Muerto, ו Patricia Quintana ' S Pan de Muerto.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, סוכר, שמרים, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את המים והביצים ומכים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מניחים את הבצק בקערה מרוחה בחמאה ומאפשרים לו לעלות במקום חם עד שהוא הוכפל בגודל, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
כאשר המתנע עלה, לתת לו מכה קלה כדי לרוקן אותו, ולאחר מכן לשבור אותו לחתיכות במקום בקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מערבבים את הסוכר, חמאה, גרידת תפוזים. מקציפים את הקמח ואת שמונה חלמוני הביצה. לאט לערבב במים עד הבצק הוא מעט דביק אבל חלק.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
מוסיפים מים או קמח נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
ללוש קלות את הבצק על משטח עבודה משוריין, ולאחר מכן ליצור אותו לתוך כיפה עגולה. חמאה וקמח קערת ערבוב ולמקם את הבצק בו, לכסות, ולתת לשבת במקום חם עד שהוא הוכפל בגודל, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1
כאשר הבצק עלה, אגרוף אותו. הניחו בצד רבע מהבצק. תליית הבצק שנותר על משטח עבודה מקומח. לחץ כדורי גודל אגרוף של בצק לתוך סיבובים 6 אינץ'. לכסות ולתת לעלות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
2
ספרו את מספר סיבובי הבצק שהכנת, וחלקו את הבצק השמור למספר החלקים הזה. לעצב כל חלק לשני בולי עץ בצורת עצם, כל אחד בערך 7 אינץ ' ארוך, צובט במרכז כך הקצוות רחבים יותר מאשר באמצע. הגדר על תבנית אפייה ולתת לעלות עד העוגות נעשות עולה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
כאשר הבצק עלה, הניחו שתי עצמות על גבי כל סיבוב, מצטלבות באמצע כדי ליצור עצמות מוצלבות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מברישים את העוגות עם חלמונים מוכים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1
מחממים את התנור ל 163°. חמאה שני גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מעבירים את העוגות לסדינים ואופים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהעוגות זהובות וקפיציות. פתח את דלת התנור ולתת לשבת במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
תוציא את העוגות מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מברשת את פני השטח של כל אחד עם חמאה מומסת, ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
3
בואו מגניב לפני ההגשה.
1
רוסקה דה רייס (ליום המתים)להכין את הבצק ואת הצורה לתוך טבעת, שמירה על כמה בצק כדי להפוך את העצמות. צורה 5 עצמות, כמתואר במתכון, העליון את הטבעת עם העצמות, תאנים מסוכרים, רצועות פירות מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיותעוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
2
קטע מתוך עולם של עוגה: 150 מתכונים למסורות מתוקות מתרבויות קרובות ורחוקות על ידי קריסטינה קסטלה. © 2010 By Krystina Castella. פורסם על ידי Storey Publishing. צילום © Renee Anjanette Photography, בשימוש באישור של Storey Publishing.