פאן מטוגן אמנון עם בזיליקום ליים Buerre Blanc על מיטה של וויל
מחבת מטוגנת אמנון עם בזיליקום ליים Buerre Blanc על מיטה של Wil עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה אחת מכילה 3527 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 273 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, פלפל סדוק, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. וזה טוב. פאן מטוגן אמנון עם בזיליקום ליים Beurre Blanc על מיטה של וילט, דגים-Camp Buerre Blanc, ו דג סנדל עם דג-מחנה בור בלאן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
עבור הרוטב; לשלב את מיץ הסיד, יין, שום ושאלוט במחבת רחבה, להביא לרתיחה ולצמצם ל 1/4 נפח.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים לתוך קערה ומערבבים את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לטאטא את החמאה, 1 TBS בכל פעם, עד משולב היטב.מערבבים את בזיליקום טרי להחזיק את הרוטב במקום חם עד מוכן לשרת.עבור התרד, פורסים את השום לרסיסים דקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני למשך 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את החמאה, וכאשר חצי ממנה נמס, מוסיפים את השום.לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך כ 45 שניות או עד השום הוא רך וריחני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים את עלי התרד, ומתבלים במלח ופלפל.השתמש מלקחיים או מרית כדי לערבב את התרד כך שהוא מבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הסר מן החום כאשר כל עלי תרד נבלו, הגדרת בצד כדי לשמור על חם בזמן שאתה מבשל את הדגים.מחלקים את הפילה ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מפזרים קלות עם מלח, סוכר, פלפל ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מניחים מחבת גדולה שאינה מקל על חום גבוה.כאשר חם להוסיף שמן וחמאה.כאשר החמאה מתחילה להמיס, מערבולת כדי לצפות את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מניחים את הדג במחבת ומבשלים 5 דקות; הופך בעדינות עד פתיתי דגים בקלות, לא מעל cook.To מגישים, מניחים את התרד בתל אטרקטיבי על צלחת מחוממת, למעלה עם פילה דגים ורוטב כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.