קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

פאן צרוב בקלה פסיפיק עם כוסברה ויניגרט תירס מוקרם

פאן צרוב בקלה פסיפיק עם כוסברה ויניגרט תירס מוקרם
פאן צרוב בקלה פסיפיק עם כוסברה ויניגרט תירס מוקרם נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 865 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, תירס מוקרם גביני עם כוסברה, ו סטייק בגריל עם רוטב כוסברה ותירס מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ויניגרט: בקערה קטנה, לשלב כוסברה, שום, גרידת לימון ומיץ ומתבלים עם מלח ופלפל. לטפטף לאט בשמן זית, לטאטא כדי לשלב את כל החומרים. טעם לתיבול ולהתאים עם מלח ופלפל, במידת הצורך, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ויניגרטויניגרט
גרידת לימוןגרידת לימון
שמן זיתשמן זית
תיבולתיבול
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שוםשום
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
1
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית לא דביקה המונחת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מפזרים את הבקלה במלח ופלפל. ברגע שהמחבת חמה, לצרוב את הבקלה במשך 3 עד 4 דקות בצד הראשון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קודקוד
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את החמאה למחבת ומאפשרים לה להמיס. לאחר החמאה נמסה, להפוך את הבקלה ולסיים לבשל אותו בצד השני, 3 עד 4 דקות יותר, או עד רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קודקוד
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מניחים כפית של תירס מוקרם על צלחת. שים חתיכת דג על התירס והכפית מעל הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
ויניגרטויניגרט
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
תירסתירס
דגיםדגים
2
במחבת גדולה, להמס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את גרעיני התירס ואת חלב התירס למחבת, כמו גם את השום. מתבלים את התירס במלח ופלפל ובטחון במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תירסתירס
שוםשום
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את השמנת, מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים עד שהיא מצטמצמת בחצי, 5 עד 7 דקות. לאחר הקרם מופחת, להסיר את המחבת מהחום. בזהירות להעביר מחצית התערובת למעבד מזון או בלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
מחבתמחבת
5
מוסיפים את החלק מחית בחזרה למחבת ומניחים על חום כדי להתחמם דרך. מתבלים את התירס המוקרם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תירס מוקרםתירס מוקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס