Pappadeaux סנאפר Ponchartrain עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 769 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שרימפס, מים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו סנאפר בגריל Pappadeaux, מרק סרטנים של פפדו., ו פאי ליים של פפדו ברוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב קליפות שרימפס שמורות, ירקות קצוצים ומים בעציץ גדול; ומבשלים מעל חום בינוני עד הנוזל מצטמצם 3 כוסות, כ 30 דקות; זן ולהניח בצד.הפוך רו בסיר כבד על ידי התכת 4 כפות חמאה עד שהוא מתחיל להפוך חום.לאט לטאטא 4 כפות קמח עד שהתערובת מתעבה למשחה; לבשל עד שהוא הופך חום בהיר, זהוב.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
הסר מהחום והנח בצד.ממיסים 1 כף חמאה בסיר אחר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים שום ובצל ו לטגן מעל חום בינוני 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים קוביית מרק כתוש, רוטב פלפל וחסילונים.מערבבים ולתת להתבשל.בעוד המניה הוא רותח, להמיס 1 מקל בתוספת 1/3 כפות חמאה בסיר נפרד, ערבוב, עד שהוא הופך חום זהוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
להוסיף roux לתערובת מניות ומערבבים לשלב, ואז מבשלים 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
מוסיפים חמאה חומה למניה ומקציפים עד לתאגיד ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
להקציף במדיירה עד incorporated.הניחו את הרוטב בצד והישארו חמים בזמן שפילה הדגים מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
מדיירה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מערבבים מלח, פפריקה, אבקת שום וקיין לתוך הנותרים 2 כוסות קמח.לטבול פילה דגים במיץ לימון, ואז לתוך קמח מתובל מעיל.ממיסים 1 כף חמאה במחבת מחוממת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פילה דגים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
גרוטאות טריות
(או או רגיל)
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים פילה במחבת ומבשלים עד חום זהוב ומבושל לחלוטין, כ 4 דקות לכל צד.בעוד הדגים מתבשלים, לטגן את השרימפס הקלוף ב 1 כף חמאה רק עד שהם הופכים ורודים (לא לבשל יתר על המידה).
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים שרימפס וסרטן לרוטב מדיירה.כפית 4 שרימפס וכמה אונקיות של רוטב מחומם על פילה ומגישים.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.