פארו קלוי וצדפות עם כרובית וביצה
והוא מספק כ 1 מנות . מנה אחת מכילה 1940 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 105 גרם שומן. אם יש לך פרחים כרובית, שמן זית, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אורז יסמין קלוי עם בצל ירוק, קמח מניוק קלוי עם ביצים ובצל ירוק, ו מחבת ניוקי חמאה חומים קלויים עם תירס בגריל + בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להמיס 3 כפות של החמאה.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את פארו, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 1 דקה, ערבוב.
להוסיף 1/2 כוס המניה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד נספג. המשך הוספת מלאי 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד שהוא נספג לפני הוספת יותר. פארו נעשה כאשר זה אל דנטה, כ -30 דקות.
במחבת בינונית מחממים את שמן הזית.
מוסיף את הכרובית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה עד רך משחימים כתמים, על 5 דקות.
מוסיף את הכרובית לפארו יחד עם החומץ ואת 2 כפות הנותרים של חמאה. מתבלים במלח ומתחממים.
מוסיפים את הביצים ומבשלים 4 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים. כפית פארו לתוך 8 קערות. לקלף את הביצים בזהירות להסיר את החלבונים ביצה כדי לשמור על החלמונים שלמים. בזהירות למקם את החלמונים שלמים במרכז כל קערה של פארו; להשליך את הלבנים.