פארפאלה עם פסטו ארוגולה
פארפאלה עם פסטו ארוגולה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. אם יש לך פסטה farfalle, שעועית שעווה ו / או שעועית, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פארפאלה עם פסטו ארוגולה , ארוגולה - אגוז פסטו פארפאלה , ו שרימפס פארפאלה עם פסטו ארוגולה .
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה; להוסיף שעועית ולבשל רק עד בקושי מכרז לנשוך, על 1 דקה. עם רחפן או כף מחוררת, להסיר מן המים ולהעביר למסננת; לשטוף תחת מים זורמים קרים עד מגניב.
מוסיפים farfalle ומבשלים עד מכרז לנשוך, 14 עד 16 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים פסטה, שעועית, ו 3/4 כוס פסטו. אם יותר רוטב רצוי, להוסיף עד 1/4 כוס יותר פסטו. למעלה עם גבינה ועגבניות שרי חצויות.