קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פארפאלה עם פסטו ארוגולה

פארפאלה עם פסטו ארוגולה
פארפאלה עם פסטו ארוגולה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. אם יש לך פסטה farfalle, שעועית שעווה ו / או שעועית, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פארפאלה עם פסטו ארוגולה , ארוגולה - אגוז פסטו פארפאלה , ו שרימפס פארפאלה עם פסטו ארוגולה .

הוראות

1
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה; להוסיף שעועית ולבשל רק עד בקושי מכרז לנשוך, על 1 דקה. עם רחפן או כף מחוררת, להסיר מן המים ולהעביר למסננת; לשטוף תחת מים זורמים קרים עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מסננתמסננת
SkimmerSkimmer
מחבתמחבת
2
להביא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
מוסיפים farfalle ומבשלים עד מכרז לנשוך, 14 עד 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
FarfalleFarfalle
4
ניקוז.
5
בקערה גדולה, מערבבים פסטה, שעועית, ו 3/4 כוס פסטו. אם יותר רוטב רצוי, להוסיף עד 1/4 כוס יותר פסטו. למעלה עם גבינה ועגבניות שרי חצויות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שריעגבניות שרי
גבינהגבינה
שעועיתשעועית
פסטהפסטה
פסטופסטו
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה