פארקר האוס רולס
Parker House Rolls דורש בערך שעתיים ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 183 קלוריות . המתכון הזה משרת 24. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-66 יאמרו שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם יש לך חמאה, ביצים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב בתור לחם. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 33% . הציון הזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Parker House Rolls , Parker House Rolls ו- Parker House Rolls .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים חלב בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את החמאה והסוכר ומצננים. ממיסים שמרים במים חמימים ונותנים לשבת עד שהם מקבלים קצף.
מערבבים את תערובת החלב, הביצים, השמרים, המלח ו-1/2 מהקמח במיקסר עם הבצק ומערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, ומערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מוציאים מהקערה ולשים ביד על משטח מקומח כ-5 דקות.
מניחים בקערה משומנת, מכסים ומניחים לתפיחה במקום חמים עד להכפלת הכמות, בערך 60 עד 70 דקות. על משטח מקומח מנקבים את הבצק ומעצבים את הצורות הרצויות.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים שוב ומניחים לתפיחה עד להכפלה, בערך 30 עד 40 דקות.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
אופים כ-20 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתנור ומברישים בחמאה מומסת לפני ההגשה.