פבלובות פירות מעורבים
פבלובות פירות מעורבים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם אבקת סוכר, חלבונים ביצה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פבלובות פירות מעורבים, ברי מעורב פבלובות, ו סוכר חום פבלובות עם פירות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 66°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. באמצעות קערה בקוטר 3 אינץ ' או עובש טבעת כמדריך, עקבות 5 מעגלים על כל גיליון. הפוך נייר על כך סימונים הם על bottom.In קערת מתכת גדולה, להקציף חלבונים ביצה עד מקציף. בהדרגה להקציף בסוכר, ואז קורנפלור. לצרף מדחום ממתקים לקערה ולהגדיר מעל סיר של מים רותחים. המשך לטאטא עד רושמת מדחום130.
הסר קערה מחום, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת במהירות גבוהה בינוני עד תערובת מתקרר ומחזיק פסגות נוקשות, 5 עד 7 דקות.
העברה לשקית מאפה מצויד עם קצה כוכב גדול.
החל במרכז ועובד בספירלה כלפי חוץ, מקצפת צינור על מעגל 1 לייחס. צינור שכבה שנייה בטבעת סביב קצה כדי ליצור קיר חיצוני. מלאו את המעגלים הנותרים באותו אופן.
אופים מרנג עד יבש מבחוץ אבל עדיין רך בפנים, על 3 שעות.
העבר מחבת למתלה וקריר 5 דקות. לקלף מרנג מן קלף מגניב לחלוטין על המדף. (Meringues יכול להתבצע קדימה ומאוחסן במיכל אטום יבש, מקום קריר עד 2 שבועות או קפוא במיכל אטום עד 3 חודשים.)
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם עד פסגות נוקשות טופס.
בקערה גדולה, להקציף קרם מאפה עד חלקה.
להקציף ב 1/3 של קצפת כדי להבהיר, ואז לקפל הנותרים קצפת.
בסיר קטן על חום מתון, להביא זיגוג משמש לרתיחה, ערבוב מדי פעם. תתחמם.
להעביר כל מרנג לשרת צלחת ולמלא עם 3 כפות תערובת קרם מאפה. תל פירות על גבי שמנת.
להבריש פירות עם זיגוג. רוטב כפית פטל לצד על צלחת, פבלובות אבק עם אבקת סוכר, ומגישים מיד.