קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות2
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פבלובס מתובל מחושל

פבלובס מתובל מחושל
פבלובות מתובל Mulled יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 743 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קורנפלור, וניל pod, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח יקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שזיף מתובל Pavlovas, יין מתובל, ו יין מתובל.

הוראות

1
ראשית להפוך את המקצפת.
2
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
קו גיליון אפייה עם נייר אפייה. באמצעות עלי ומלט או מטחנת תבלינים, טוחנים היטב את זרעי הל, ציפורן, allspice וקינמון יחד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי הלזרעי הל
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מרגמה ועלימרגמה ועלי
4
לטאטא את הלבן ביצה עד פסגות נוקשות טופס, ואז בהדרגה לטאטא את הסוכר, כף בכל פעם, עד שיש לך תערובת נוקשה, מבריק. מקפלים את cornflour, חומץ, וניל, תערובת תבלינים גרידה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מחלקים את התערובת לתוך 2 על תבנית אפייה מוכן ולהשתמש בחלק האחורי של כף לעשות חלול קל במרכז כל אחד.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים במשך 50 דקות עד פריך, ולאחר מכן לכבות את החום ולהשאיר את מרנג קירור בתנור במשך 30 דקות. לסיים קירור על מתלה תיל. אם ביצוע קדימה, לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים או להקפיא עד 1 חודש.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
עבור התאנים, לשים את כל החומרים (למעט התאנים) בסיר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
הסר מהחום ולהשאיר להחדיר במשך 30 דקות. לחמם את הנוזל, לשפוך על התאנים, ואז לעזוב לילה או לפחות עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
9
מסננים את התאנים, שומרים את הנוזל, ולאחר מכן לחתוך עבה כל אחד ל 2-3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
10
כדי להפוך את הרוטב, לשים 125ml של נוזל תאנה שמורות וסוכר במחבת. מערבבים על אש נמוכה עד הסוכר מומס, ואז לטאטא את הקקאו והשוקולד. התערובת תתעבה ככל שהשוקולד נמס. אפשר לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
נייר אורזנייר אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
כדי להרכיב, כפית frache קצת crme על כל Pavlova, העליון עם פרוסות התאנה טפטוף עם רוטב שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
12
מגישים רוטב נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור פבלובה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "