פבלובס מתובל מחושל
פבלובות מתובל Mulled יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 743 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קורנפלור, וניל pod, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח יקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שזיף מתובל Pavlovas, יין מתובל, ו יין מתובל.
הוראות
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
קו גיליון אפייה עם נייר אפייה. באמצעות עלי ומלט או מטחנת תבלינים, טוחנים היטב את זרעי הל, ציפורן, allspice וקינמון יחד.
לטאטא את הלבן ביצה עד פסגות נוקשות טופס, ואז בהדרגה לטאטא את הסוכר, כף בכל פעם, עד שיש לך תערובת נוקשה, מבריק. מקפלים את cornflour, חומץ, וניל, תערובת תבלינים גרידה כתומה.
מחלקים את התערובת לתוך 2 על תבנית אפייה מוכן ולהשתמש בחלק האחורי של כף לעשות חלול קל במרכז כל אחד.
אופים במשך 50 דקות עד פריך, ולאחר מכן לכבות את החום ולהשאיר את מרנג קירור בתנור במשך 30 דקות. לסיים קירור על מתלה תיל. אם ביצוע קדימה, לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים או להקפיא עד 1 חודש.
עבור התאנים, לשים את כל החומרים (למעט התאנים) בסיר ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום ולהשאיר להחדיר במשך 30 דקות. לחמם את הנוזל, לשפוך על התאנים, ואז לעזוב לילה או לפחות עד מגניב.
מסננים את התאנים, שומרים את הנוזל, ולאחר מכן לחתוך עבה כל אחד ל 2-3 חתיכות.
כדי להפוך את הרוטב, לשים 125ml של נוזל תאנה שמורות וסוכר במחבת. מערבבים על אש נמוכה עד הסוכר מומס, ואז לטאטא את הקקאו והשוקולד. התערובת תתעבה ככל שהשוקולד נמס. אפשר לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר.
כדי להרכיב, כפית frache קצת crme על כל Pavlova, העליון עם פרוסות התאנה טפטוף עם רוטב שוקולד.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור פבלובה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "