קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

פג'יטות עוף אספרגוס

פג'יטות עוף אספרגוס
פג'יטאס עוף אספרגוס הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 24 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם רוטב לסלט, פלפל, טורטיות קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 67%. ציון זה הוא מוצק. פג'יטות עוף אספרגוס, פג'יטאס פאן גיליון-קל לפאג' יטאס עוף, ו פג'יטות עוף ליים טקילה ומחלוקת מרינדת העוף הגדולה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים עוף בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף רוטב לסלט. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר עבור 4 שעות, הפיכת כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלטרוטב לסלט
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מסננים וזורקים את המרינדה. במחבת טפלון גדולה הקפיצו עוף בשמן למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את האספרגוס, הפלפלים, התירס והבצל. מבשלים, לא מכוסים במשך 7 דקות או עד שמיצי העוף מתבהרים והירקות רכים פריכים, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה את מיץ הלימון, מלח השום והפלפל. כף 1/2 כוס על כל טורטיה; מקפלים בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
ירקירק
אספרגוסאספרגוס
טורטיהטורטיה
עוף שלםעוף שלם
פלפליםפלפלים
שוםשום
בצלבצל
תירסתירס

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פאג ' יטאס עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלם נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. שמורת שאמוני פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 54 דולר לבקבוק.
שמורת צ ' מוניקס פינו נואר
שמורת צ ' מוניקס פינו נואר
שמורת פינו נואר של שאמוני מציגה צבע אדום אודם, עם תווים של דובדבן, פירות יער אדומים פראיים, פלפל שחור כתוש, קינמון וסיגליות על האף. למרות המשרד במבנה אינטנסיבי ב הטעם, המרקמים רכים ועגולים, מתרחבים עם הזמן לשפע ואורך יוצאי דופן על החיך. זה צריך להגיע לשיא שלה בערך 5-8 שנים לאחר שחרורו.