פהיטות ביצת ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פהיטות ביצה ירקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 325 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם חלב, ביצים, תערובת לתיבול אל פהיטה ישנה, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פהיטות ירקות, פהיטות ירקות מתובל, ו מהיר קלוי-פהיטות ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ביצים וחלב במזלג; מניחים בצד.
במחבת 12 אינץ', להמיס מרגרינה על חום בינוני גבוה. מבשלים פלפל, בצל ותבלינים לערבב במרגרינה על 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.
להפחית את החום בינוני; לשפוך תערובת ביצה למחבת. כמו תערובת מתחילה להגדיר בתחתית בצד, בעדינות להרים מנות מבושלות עם מרית, כך מנות דקות, לא מבושלות יכול לזרום לתחתית. הימנע ערבוב מתמיד. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד ביצים המשרד אבל עדיין לח.
כף אחת-רבע מתערובת הביצים על מרכז כל טורטייה; למעלה עם ירקות. מקפלים ימינה ושמאלה הצדדים של טורטייה על תערובת, חופפים. מעל כל פהיטה עם 2 כפות סלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.