מתכון פלק סטייק פהיטות עם ממרח אבוקדו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 1 שעה ו -50 דקות. מנה אחת מכילה 858 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת שום, פלפל צ'ילה חריף, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום ולנטין. נסו פהיטות סטייק צלע, פהיטות סטייק צלע, ו פהיטות סטייק צלוי צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן על אש נמוכה, לשלב את הכמון, אבקת שום, אבקת בצל, אבקת צ ' ילה, ו 4 כפות שמן זית ולהביא לרתיחה קלה. לבשל במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו מגניב.
3
מניחים את הסטייק בתבנית אפייה ושופכים את השמן המנוסה מלמעלה. להשרות את הסטייק במקרר במשך 30 דקות. תביא את הסטייק לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מחממים גריל או מחבת גריל בחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
5
הסר את הסטייק מן המרינדה ועונה עם מלח ופלפל. גריל הסטייק במשך כ 7 דקות בכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
תן מנוחה לפני חיתוך.
7
מערבבים את הבצל והפלפלים עם שמן זית, ומלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק מעיל בשמן. גריל בצל ופלפלים במשך 4 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
מערבבים את האבוקדו, בצל אדום, עגבניות, שום, מיץ לימון, ומיץ של 1 סיד בקערה גדולה. מועך את האבוקדו קצת עם מזלג. מערבבים במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1/2 קילו חזה הודו
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מערבבים את השמנת החמוצה עם המיץ הנותר וגוון של לימונים. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
(צינור גדול)
10
כדי לשרת: פרוס את סטייק האגף בפרוסות דקות ומניח אותו על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
11
מגישים עם פלפלים ובצל, ממרח אבוקדו, שמנת חמוצה לימון בצד.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.