פהיטות פטריות פורטובלו
פהיטות פטריות פורטובלו הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שמן זית, מלח, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: פהיטות פטריות פורטובלו, פהיטות פטריות פורטובלו צלויות עם שמנת חמוצה צ'יפוטלה, ו Portobello Fajitas.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות; מטוגנים 5 דקות או עד כמעט רך.
מוסיפים בצל, פלפל ושום. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 4 דקות או עד פלפל הוא פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בכוסברה, מיץ ליים, מלח, פלפל שחור, וצ ' ילה.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. כפית על 1/4 תערובת פטריות כוס במרכז כל טורטייה; העליון כל טורטייה עם 4 כפיות גבינה 1 כף סלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.