תערובת פטריות פוגליזה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 796 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם זיתים, מלח ופלפל, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל הודג'ודג, הודג'פודג' קייל מתולתל (עם טוויסט), ו גן האביב של דבורה מדיסון של צנוניות, כרישה ואפונה בהתאם ... (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את פסטו: במעבד מזון, לשלב את הזיתים, בצל, צנוברים, שום, ומערבבים במשך 1 דקה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית עד שהוא יוצר עיסה סמיכה וחלקה. לאפשר לעמוד 1/2 שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
בסיר כבד של 4 ליטר מניחים את הפטריות, הקרימיני, הצדפות והפטריות הצהובות, הבצל האדום, פתיתי הצ ' ילי, הבצל הירוק, השום, העגבניות ורוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרל
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
כוס חזה הודו מבושל מגורר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים יין לאחר 8 דקות בישול. מנמיכים את האש כך שהתערובת תתבשל, מכוסה חלקית, למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
בינתיים, לחמם את הגריל או פטם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
לאחר הרתיחה, תערובת הפטריות צריכה להיות סמיכה, כמו ראגו. מתבלים את הצמודה, לפי הטעם, במלח ופלפל, ויוצקים לקערת הגשה גדולה ורדודה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
6
צולים את הלחם ומורחים בפסטו הזית הירוק. עמדו את הקרוסטיני בזוויות מהנות באמצע הודג '- פודג ' פטריות והגישו מיד במרכז השולחן.
מרכיבים שתצטרך
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
קרוסטיני
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
למריחה על טוסט אם רוצים
7
מגישים על גבי לחם בגריל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
8
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.