תערובת פטריות פוגליזה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 796 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם זיתים, מלח ופלפל, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל הודג'ודג, הודג'פודג' קייל מתולתל (עם טוויסט), ו גן האביב של דבורה מדיסון של צנוניות, כרישה ואפונה בהתאם ... (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את פסטו: במעבד מזון, לשלב את הזיתים, בצל, צנוברים, שום, ומערבבים במשך 1 דקה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית עד שהוא יוצר עיסה סמיכה וחלקה. לאפשר לעמוד 1/2 שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
בסיר כבד של 4 ליטר מניחים את הפטריות, הקרימיני, הצדפות והפטריות הצהובות, הבצל האדום, פתיתי הצ ' ילי, הבצל הירוק, השום, העגבניות ורוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרל
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
כוס חזה הודו מבושל מגורר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים יין לאחר 8 דקות בישול. מנמיכים את האש כך שהתערובת תתבשל, מכוסה חלקית, למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
בינתיים, לחמם את הגריל או פטם.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקות
5
לאחר הרתיחה, תערובת הפטריות צריכה להיות סמיכה, כמו ראגו. מתבלים את הצמודה, לפי הטעם, במלח ופלפל, ויוצקים לקערת הגשה גדולה ורדודה.
צולים את הלחם ומורחים בפסטו הזית הירוק. עמדו את הקרוסטיני בזוויות מהנות באמצע הודג '- פודג ' פטריות והגישו מיד במרכז השולחן.
מרכיבים שתצטרך
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
קרוסטיני
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות בירה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
למריחה על טוסט אם רוצים
7
מגישים על גבי לחם בגריל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
8
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום