תערובת פטריות פוגליזה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 796 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם זיתים, מלח ופלפל, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל הודג'ודג, הודג'פודג' קייל מתולתל (עם טוויסט), ו גן האביב של דבורה מדיסון של צנוניות, כרישה ואפונה בהתאם ... (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את פסטו: במעבד מזון, לשלב את הזיתים, בצל, צנוברים, שום, ומערבבים במשך 1 דקה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית עד שהוא יוצר עיסה סמיכה וחלקה. לאפשר לעמוד 1/2 שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
שום גויה®
בלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
בסיר כבד של 4 ליטר מניחים את הפטריות, הקרימיני, הצדפות והפטריות הצהובות, הבצל האדום, פתיתי הצ ' ילי, הבצל הירוק, השום, העגבניות ורוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרל
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים יין לאחר 8 דקות בישול. מנמיכים את האש כך שהתערובת תתבשל, מכוסה חלקית, למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
בינתיים, לחמם את הגריל או פטם.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
לאחר הרתיחה, תערובת הפטריות צריכה להיות סמיכה, כמו ראגו. מתבלים את הצמודה, לפי הטעם, במלח ופלפל, ויוצקים לקערת הגשה גדולה ורדודה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
צולים את הלחם ומורחים בפסטו הזית הירוק. עמדו את הקרוסטיני בזוויות מהנות באמצע הודג '- פודג ' פטריות והגישו מיד במרכז השולחן.
מרכיבים שתצטרך
אורז קנילה® אקסטרה
קרוסטיני
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
למריחה על טוסט אם רוצים
7
מגישים על גבי לחם בגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
8
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
9
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.