פודינג אוכמניות קטן עם רוטב לימון
פודינג אוכמניות קטן עם רוטב לימון דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, אוכמניות, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פודינג לחם אוכמניות עם לימון, פודינג לחם אוכמניות עם לימון, ו עוגות אוכמניות בטעם לימון.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז 4 ולשים את הקומקום על. חמאה 6 אגני פודינג בודדים או תבניות dariole ו בשורה התחתונה עם עיגולים של אפייה קלף. מקציפים את החמאה והסוכר עד חיוור ורך, ואז להכות את הביצים אחד אחד. מקפלים את הקמח ואת גרידת לימון עם מיץ מחצי לימון. מחלקים בין התבניות, ומפזרים באופן שווה את האוכמניות על כל אחד.
תושיב את התבניות בקופסת קלייה או בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את כולם.
יוצקים מים רותחים מן הקומקום לבוא באמצע הדרך במעלה הצדדים.
אופים במשך 30-40 דקות עד עלה ושיפוד דקר במרכז יוצא נקי.
בינתיים, תכין את הרוטב. להטות את לימון curd לתוך מחבת קטנה וחם בעדינות. בהדרגה לערבב את המיץ מ 1 לימון לתוך cornflour עד שיש לך משחה חלקה, ולאחר מכן מערבבים לתוך קרם לימון. בועה עבור 1-2 דקות, ערבוב, עד חלקה. שמור בטמפרטורת החדר.
כדי לשרת, בזהירות לשחרר כל פודינג מן התבנית שלה על ידי הפעלת סכין סכו " ם מסביב לקצה. הפוך על מנות הגשה כפית את רוטב לימון על גבי. לאכול עם מנה של קרם frache או יוגורט.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "