פודינג אורז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג אורז. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך קינמון, אורז קצר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שאריות אורז? הפוך פודינג אורז, פודינג אורז חום, ו אורז קיר (פודינג אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
1 בסיר בגודל בינוני, כבד תחתית, להביא את החלב, אורז ומלח לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד האורז הוא רך, על 20-25 דקות. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע את האורז דבק לתחתית המחבת. 2 בקערת ערבוב קטנה, לטאטא יחד ביצה וסוכר חום עד מעורב היטב.
מוסיפים חצי כוס של תערובת אורז חם לתערובת הביצה, כף בכל פעם, בקצף במרץ לשלב. 3
מוסיפים תערובת ביצה חזרה לסיר של אורז וחלב ומערבבים, בחום נמוך, במשך 5 עד 10 דקות, עד מעובה, או על 71° (71°C). היזהר לא לקבל את התערובת לבוא לרתיחה בשלב זה או שזה יהיה קרדל. מערבבים בוניל.
הסר מהחום ומערבבים בצימוקים וקינמון.