פודינג אורז בווארי
פודינג אורז בווארי נטול גלוטן, קינוח. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קצפת, אורז, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שאריות אורז? הפוך פודינג אורז, פודינג אורז חום, ו אורז קיר (פודינג אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 3-4 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להביא חלב לרתיחה. מערבבים בסוכר, אורז, חמאה ומלח. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת התעבה מעט ואורז הוא מאוד רך לנשוך, כ 45 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 2 כפות מים קרים; לתת לעמוד עד רך, על 10 דקות. מערבבים לתוך תערובת אורז חם, ואחריו רום וניל. צמרמורת חשפה עד מגניב אבל לא להגדיר, על 1 שעה.
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, קרם שוט לפסגות רכות. מקפלים שמנת לתערובת אורז. מחלקים פודינג באופן שווה בין שש כוסות פרפה (לפחות 8 עוז.). צ ' יל עד סט, לפחות 1 שעה, או לכסות ולהירגע עד 1 יום.