קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פודינג אורז בחלב קוקוס

פודינג אורז בחלב קוקוס
פודינג אורז בחלב קוקוס נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 675 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, קליפת תפוז מסוכרת, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 24%. מתכונים דומים: פודינג אורז עם חלב קוקוס, פודינג אורז בחלב קוקוס, ו ריזוטו חלב קוקוס (פודינג אורז Arborio).

הוראות

1
משרים את האורז ב 2 כוסות מים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
2
מסננים ושופכים את האורז למעבד מזון. לטחון עד שבור אבל לא אבקה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
יוצקים לתוך סיר עם 4 כוסות מים ולהוסיף את השמן. מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות, ערבוב ברציפות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מערבבים 3 כוסות מים, 2 כוסות חלב קוקוס והסוכר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
בואו לעמוד להתמוסס, 20 דקות.
6
לשלב את תערובת הסוכר וחצי החמאה לאורז, ערבוב על חום בינוני. לאחר 5 דקות, מוסיפים את 2 כוסות חלב קוקוס הנותרים, החמאה הנותרת, הזעפרן ומי ורדים. מבשלים עד שהאורז מבושל ויש לו עקביות עבה, 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
מי ורדיםמי ורדים
זעפרןזעפרן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
הסר מהחום ויוצקים לתוך קערת הגשה, ערבוב להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מניחים במקרר במשך 4 שעות להגדיר.
9
מקשטים עם פיסטוקים וקליפת תפוזים מסוכרת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל