פודינג אורז הל עם פיסטוקים וקרמל
פודינג אורז הל עם פיסטוקים וקרמל נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורז, חלב, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1428 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו פודינג אורז ריחני עם פיסטוקים (Kheerni), פודינג אורז עם פיסטוקים, צימוקים וזעפרן, ו פודינג אורז עם הל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את פודינג האורז: באמצעות מקציף וקערה מקוררת היטב ½ כוס שמנת כבדה עד פסגות רכות טופס. שים בצד את המקרר.
מערבבים מלח אורז ומספיק מים כדי לכסות את האורז על ידי ½ אינץ ' במחבת רוטב כבד תחתית גדולה. מביאים רק לרתיחה, ואז מסננים את האורז במסננת בסדר. להחזיר את האורז לאותו סיר, להוסיף חלב, שעועית וניל, תרמילי הל, 2 כפות סוכר, ועוד ½ כוס שמנת כבדה. הגדר את התערובת על חום נמוך ומבשלים עד שהאורז הוא אל דנטה והנוזל מצטמצם בחצי, כ -12 דקות.
שלב את הנותרים 1 כוס סוכר ¼ כוס המים בסיר קטן.
מחממים את התערובת על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. להעלות את החום בינוני ומבשל מבלי לערבב עד הסירופ הופך צבע קרמל עשיר. .
הסר את המחבת מהחום להוסיף את המים הנותרים, 3/4 כוס קרם ומלח ים. זה עלול להתיז אז בבקשה להיות זהיר.
העברה לכד קטן ולהניח בצד להתקרר completely.To הגשה: להביא את הפודינג מהמקרר. בעדינות לשפוך מספיק רוטב קרמל כדי לכסות את פני השטח (או לפי הטעם).