פודינג אורז רום צימוקים
פודינג אורז רום צימוקים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. תמורת 84 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -7 גרם חלבון , 18 גרם שומן ובסך הכל 371 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר, חצי-חצי, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה לא כל כך מדהים. פודינג אורז רום צימוקים , פודינג אורז רום צימוקים ופודינג אורז רום צימוקים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
בקערה קטנה מערבבים את הצימוקים והרום. לְהַפְרִישׁ.
שלבו את האורז והמלח עם 1 1/2 כוסות מים בסיר נירוסטה בינוני כבד. מביאים לרתיחה, מערבבים פעם אחת ומבשלים, מכוסה, על האש הנמוכה ביותר במשך 8 עד 9 דקות, עד שרוב המים נספגים. (אם הכיריים שלך חמות מאוד, משוך את המחבת עד מחציתו מהמבער.)
מערבבים פנימה 4 כוסות חצי-חצי וסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים ללא מכסה במשך 25 דקות, עד שהאורז רך מאוד. מערבבים לעתים קרובות, במיוחד לקראת הסוף. מערבבים באיטיות את הביצה הטרופה וממשיכים לבשל במשך דקה. מהאש, מוסיפים את כוס החצי-חצי הנותרת, הוניל והצימוקים עם כל הרום שנותר. מערבבים היטב.
יוצקים לקערה, ומניחים פיסת ניילון נצמד ישירות על הפודינג כדי למנוע היווצרות עור.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פודינג אורז בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.