פודינג אטריות קינמון-צימוקים
מתכון זה מספק 20 מנות. עם 188 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, ביצים, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו אטריות קינמון-צימוקים קוגל, אטריות קינמון וצימוקים קוגל, ו פודינג לחם קינמון וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים (לא מלוחים) לרתיחה ומבשלים אטריות על פי הוראות תווית החבילה עד למכרז, כ 9 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים עד לקרר.
מחממים תנור ל 177°; חמאה 6 8-עוז. ramekins ומניח על תבנית אפייה.
מורחים פקאן בשכבה אחת על תבנית אפייה אחרת ואופים, רועד מחבת פעם או פעמיים, עד קלוי קלוי וריחני, 5 עד 7 דקות.
הסר 3 כף. ולהניח בצד לקישוט.
בקערה גדולה, לשלב ביצים, גבינת שמנת, שמנת חמוצה, חמאה, צימוקים, סוכר, קינמון, וניל ומלח עד מעורב היטב. מערבבים בנודלס ופקאנים. תערובת מצקת לתוך ramekins ואופים, חשוף, עד העליון הוא חום זהוב, 45 עד 50 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות. למעלה עם פקאנים שמורים; לשרת.