פודינג בננה
והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו בננות, שמנת, ופלים של נביסקו נילה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה, פודינג בננה, ו פודינג בננה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, היכו יחד חלב מרוכז ממותק ומים עם מקצף עד בשילוב היטב, על 1 דקה.
מוסיפים את תערובת הפודינג ומכים עד שהתערובת מתעבה מעט, כ -2 דקות. לכסות פודינג ולתת לו להגדיר במקרר לפחות 3 שעות ועד לילה.
בקערה גדולה, קצפת שמנת כבדה עם מקצף עד פסגות נוקשות טופס, על 4 דקות. מקפלים בתערובת פודינג.
בקערה גדולה (או משקפי פרפה בודדים) להרכיב את הפודינג. ראשית, להניח שליש וופל נילה על פני החלק התחתון של הקערה. למעלה עם שליש פרוסות הבננה. מכסים בשליש מתערובת הפודינג. המשך עם שתי שכבות נוספות, הזמנת כמה אפיפיות Nilla לשכב על פני הדף כמו לקשט.
תן פודינג להגדיר במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה. ניתן לעשות את היום קדימה.