פודינג בננה בורבון
פודינג בננה בורבון הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלמונים, בננות, בורבון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פודינג לחם בננה בורבון, ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד גדול, לשלב 1 כוס סוכר וכל החלב ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
בקערת ערבוב קטנה, להמיס את arrowroot בבורבון.
מקציפים את החלמונים יחד ומוסיפים אותם לתערובת הבורבון. מדוד את כוס החלב הבוער והקציף אותה לתערובת הבורבון.
לטאטא את תערובת הבורבון לסיר של חלב רותח. מערבבים כל הזמן עד בועות פודינג מתעבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף.
הסר מהחום, למקם גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על גבי פני השטח, ושמורה.
כדי להרכיב: בקערה גדולה אטומה, שכבות חלופיות של בננות ופודינג, רירית הצדדים של הקערה עם וופלים וניל כפי שאתה ממלא את הקערה. מכסים את הפודינג בניילון נצמד ומקררים. מחממים התנור ל 40
עם מיקסר חשמלי, לנצח את 3 חלבונים ביצה עד מקציף. בהדרגה להוסיף את הנותרים 6 כפות סוכר להכות עד נוקשה מבריק.
מורחים את הקצפת על הפודינג ואופים במשך 10 דקות, או עד מרנג הוא חום זהוב.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;