פודינג בננה בראוני
המתכון בראוני בננה פודינג יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 368 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם בננות, מים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פודינג בראוני, פודינג בראוני, ו פודינג בראוני.
הוראות
תנור חום כדי 1931°. spray התחתון רק של 11x7 אינץ ' מחבת עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת בראוניז, שקית של סירופ שוקולד (מקופסת בראוניז), מים, שמן וביצה.
אופים 32 עד 35 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מדף קירור.
חותכים 6 שורות על ידי 6 שורות.
בקערה גדולה, להכות תערובת פודינג וחלב עם להקציף 2 דקות או עד שמנת.
כדי לשרת, כפית 1/4 פודינג כוס לכל אחד 12 קערות קטנות. למעלה כל אחד עם 3 עקיצות בראוני ובננות פרוסות.