פודינג בננה עם חמאת בוטנים ושוקולד
פודינג בננה בחמאת שוקולד-בוטנים דורש בערך 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. לך לחנות ותביא את תערובת הפודינג המיידי של ונילן, חלב, קרטון ציפוי ללא שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה טוב. מתכונים דומים: בננה, חמאת בוטנים ופאי פודינג שוקולד, שוקולד חמאת בוטנים בננה בלנדר פודינג, ו חמאת בוטנים שוקולד בננה פודינג לחם.
הוראות
הכן תערובת פודינג על פי הוראות החבילה, באמצעות מקצף וחלב 2 כוסות ללא שומן. (אין להשתמש במערבל חשמלי.)
מוסיפים חמאת בוטנים ושמנת חמוצה, מערבבים היטב עם מקציף תיל. תניח בצד.
שורה תחתונה של תבשיל 2 1/2 ליטר עם 14 ופלים שוקולד. לקלף ולפרוס 4 בננות. ופלים העליון עם שליש כל תערובת פודינג, פרוסות בננה, ציפוי מוקצף. חזור על שכבות פעמיים באמצעות ופלים שנותרו, תערובת פודינג, פרוסות בננה, ציפוי מוקצף. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות. לקישוט, לקלף ולפרוס הנותרים 2 בננות; לארגן פרוסות סביב הקצוות החיצוניים של המנה.