פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים
המתכון מאודה דלעת Puddings עם רוטב קשה טנסי רום זרע דלעת שביר יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בערך 3 שעות ו-5 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 814 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו זרעי דלעת שבירים, זרעי דלעת שבירים, ו זרעי דלעת קינמון פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את puddings, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מברישים את החלק הפנימי של שש כוסות רפרפת חסינת חום 6-אונקיה או ramekins עם חמאה מומסת. הפוך את הכוסות פודינג על תבנית אפייה לקרר עד ערכות החמאה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט וכוסברה.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה (או בקערה גדולה עם מערבל כף יד), להכות את 8 כפות חמאה ואת קנה הסוכר במהירות גבוהה עד התערובת היא קלה ורכה.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, ואחריו החלמון והוניל, מכים היטב מגרדים את הצד של הקערה עם מרית גומי לאחר כל תוספת. מקציפים את מחית הדלעת ומגרדים את הקערה.
מוסיפים את תערובת הקמח בשלישים, לסירוגין עם חלב החמאה, להכות בכל פעם רק עד הבלילה חלקה.
השתמש כף גלידה או כף גדולה כדי לחלק בזהירות את הבלילה בין כוסות פודינג, דואג לשמור על החישוקים נקיים. הקש בעדינות על כל כוס כדי להסיר כל בועות אוויר.
בתבנית אפייה lidded או תנור הולנדי גדול מספיק כדי להחזיק את כוסות פודינג עם לפחות 1/2 אינץ ' של מקום ביניהם, מניחים מגבת מטבח מקופלת (להחזיק את הכוסות יציב). סדר את חביצת כוסות בצלחת.
יוצקים מספיק מי ברז חמים מאוד לתוך צלחת האפייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של הכוסות. מכסים את צלחת האפייה בחוזקה עם המכסה.
אופים עד שקיסם מוכנס לתוך מרכז הפודינג יוצא נקי ואת הקפיצים העליונים בחזרה כאשר נלחץ בעדינות, 30 עד 40 דקות.
הסר את המכסה ותן לפודינג להתקרר באמבט המים למשך 20 דקות.
בינתיים, להכין את הרוטב הקשה. בקערה בינונית, להכות את החמאה עם מיקסר חשמלי מוגדר במהירות גבוהה עד רכות. צמצם את המהירות לנמוך והוסף את הסוכר של הממתקים. כאשר הסוכר משולב, להגדיל את המהירות גבוהה, להכות עד התערובת היא קלה ורכה.
מקפלים את אגוז מוסקט ורום עם מרית גומי; אתה צריך בערך 1/2 כוס. השתמש בתוך 1 שעה או להעביר קערה, כיסוי, להכניס למקרר עד 1 שבוע. אפשר לרוטב להגיע לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
פודינג יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר. אם מגישים ישירות בכוסות פודינג, לשרת בבת אחת או לתת מגניב על מתלה חוט. אם unmolding, כדי לשרת את puddings חם ברגע שהם יוצאים מהמים, להפעיל סכין דק סביב החלק הפנימי של כל ramekin כדי לשחרר את puddings, ואז להתהפך צלחת הגשה. כדי לשרת בטמפרטורת החדר, מניחים את ramekins על מתלה תיל עד puddings מגניב לפני היפוך אותם על צלחות הגשה. למעלה כל מנה עם כ 1 כף של הרוטב הקשה ושבר גדול של שביר.
בנדיבות חמאה גיליון אפייה rimmed או קו זה עם מחצלת אפיית סיליקון. במחבת גדולה, לבשל את זרעי דלעת על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם קלויים קלות, על 3 דקות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
בסיר גדול, כבד, עמוק, לשלב את קנה הסוכר, סירופ תירס, 1/4 כוס מים, ו 2 כפות חמאה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עם כף עץ ארוכה מטופלים עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא את התערובת לרתיחה.
בואו להרתיח את התערובת מבלי לערבב עד שהוא הופך ענבר עמוק, 8 עד 12 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בזהירות את סודה לשתיה, וניל ומלח. התערובת תהיה בועה במרץ ולהרחיב במחבת. מיד מערבבים את זרעי הדלעת ויוצקים על גיליון האפייה מוכן. השתמשו במרית חסינת חום כדי להפיץ בעדינות אך במהירות את השברירי לשכבה דקה, אפילו.
תנו לשברירי להתקרר לטמפרטורת החדר. הפעל מרית קיזוז תחת שביר כדי לעזור לשחרר אותו, או בעדינות לסובב את המחבת. שבור את השברים לרסיסים. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש