פודינג דלעת עם אגוזי פקאן מסוכרים
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 254 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פשטידת דלעת עם אגוזי פקאן מסוכרים, סוכריות דלעת ספייס פקאן, ו דל פחמימות דלעת סלאב פאי w / הל סוכריות פקאנים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פודינג, מקום טופו על כמה שכבות של מגבות נייר כבדים. מכסים טופו עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 10 דקות.
שלב טופו, חלב מרוכז, סירופ, ותמצית וניל בבלנדר, ולעבד עד חלקה.
מוסיפים קינמון next 4 מרכיבים (קינמון דרך דלעת); תהליך עד חלקה.
יוצקים את תערובת הדלעת לתוך קערה גדולה, לקפל 1 כוס מוקצף ציפוי. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות או לילה.
כדי להכין פקאן, לחמם מחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
להוסיף פקאן, סוכר, ו 1/8 כפית מלח. מבשלים 3 דקות או עד שהסוכר נמס ומעילים אגוזי פקאן, מחבת רועדת באופן שווה מעיל.
יוצקים פקאנים על תבנית אפייה מצופה קלף.
כדי להרכיב קינוחים, כפית פודינג 2/3 כוס לתוך כל 6 (6-אונקיה) כוסות פודינג; העליון כל מנה עם 1 כף קצפת ציפוי.
מפזרים על 1 1/2 כפות פקאן על כל מנה.