פודינג וניל להתפורר עם פירות יער מעורבים
פודינג וניל להתפורר עם פירות יער מעורבים עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 318 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אוכמניות, חלמונים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פירות יער עם פודינג וניל, פירות יער עם פודינג וניל לשניים, ו פירות מבושלים ופודינג וניל מתפוררים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קרמבל, מניחים ופלים במעבד מזון; דופק 15 פעמים או עד פירורים בסדר טופס.
מוסיפים 2 כפות חמאה, דופק 4 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה.
להוסיף תמצית וניל ביצה לבן, ואת הדופק רק עד לח.
מורחים פירור תערובת על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול, לחיצה בעדינות.
אופים ב 300 במשך 27 דקות או עד הזהב, ולתת לעמוד 10 דקות. להתפורר ולהניח בצד.
כדי להכין פודינג, לחמם את החלב ואת שעועית וניל על חום בינוני גבוה בסיר גדול, כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח), ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 30 דקות.
הסר שעועית וניל מחבת. לגרד את הזרעים מפולי וניל, ולהוסיף זרעים לתערובת חלב. להשליך שעועית.
מוסיפים סוכר, קורנפלור, ומלח לתערובת חלב, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מניחים חלמונים בקערה בינונית, ומערבבים עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם חלמונים ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת חלב למחבת. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; להוסיף 1 כפית חמאה, ערבוב עד חמאה נמס.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 30 דקות או עד התערובת מגיעה לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם. כיסוי וצינה 8 שעות או עד סט.
מניחים 1/4 כוס להתפורר בכל 8 (8-אונקיה) כוסות פודינג, ומעל כל מנה עם פודינג 1/4 כוס. כף 2 כפות ברי תערובת על כל מנה.